Den minimalistiske livsstil er en, der appellerer til så mange af os. For nogle strækker denne livsstil sig ud over bevægelige køkkener og hvidkalkede vægge. Minimalisme kan være en livsstil, uanset om det er gennem begrænsede garderobevalg, sparsommelig levevis eller begrænset teknologi.

Klarhed i sindet, mindre stress og en følelse af frihed anses alle for at være knyttet til denne enklere livsstil. Men i vores moderne og ofte hektiske liv er det ikke altid muligt at oprette forbindelse gennem minimalisme. Gennem vores hjem kan vi drage fordel af fordelene ved minimalisme med smarte og enkle rettelser. God opbevaring kan skjule rodet i vores moderne liv og lade os føle de minimalistiske fordele.

Her er vores 7 opbevaringsløsninger til et minimalistisk hjem:

 

KABINETDØR

skab-dør opbevaring

Billede fra  Higham

At skjule genstande i et skab er ikke en banebrydende opbevaringsløsning, men deres døre er en ofte overset opbevaringsmulighed. Prøv at tilføje hylder eller kroge på indersiden af ​​skabsdøre til ting som bageplader, køkkenruller eller strygebrætter.

 

GARDEROBE

garderob opbevaring

Billede fra  Pinterest

Indbyggede skabe kan virke som en opbevaringsmulighed, der er bedst tilbage i 90’erne, men moderne (og minimalistiske) muligheder fylder markedet. Mange leverandører tilbyder en skræddersyet service og bygger skræddersyede skabe, der passer til dig og dit rum. Vælg en neutral farve for ekstra minimalistisk effekt, og bøl farvel til rodet.

 

UNDER TRAPPER

mennesker under trappeopbevaring

Billede fra  Decoist

Skabet under trappen behøver ikke at være døren bedst lukket, hvis der er det rigtige opbevaringssystem inde. Forny din med pænt placerede pinde, hylder og neutrale kurve til det perfekte skjulte lagerområde.

 

DOWNSTAIRS LOO

toilet opbevaring

Billede fra  Bang på stilblog

Det mindre badeværelse nedenunder behøver ikke bare være et rum til brug. Ved at installere hylder til kurve eller skuffer, kan du oprette mere lagerplads uden at skabe mere rod.

 

Skjule

kollaps lagring

Foto af  Jason Rosewell   på  Unsplash

Den ydmyge haveskal er ofte et sted til rustne havemøbler, græsslåmaskiner og gammel maling. Men skuret kan også være hjemsted for mange af vores mindre brugte ejendele. Tænk over, hvad børns legetøj, kunsthåndværk eller rengøringsprodukter faktisk har brug for at være i dit hjem. Resultatet? Mere plads til at slappe af i.

 

HAVE

garden-opbevaring

Billede fra  Pinterest

Vores haver er et ofte underudnyttet område i vores hjem, men smarte møbler kan betyde fantastiske opbevaringsløsninger. Mudrede støvler, spande og mopper behøver ikke tilføje rod til vores hjem. Opbevaring af disse genstande i tæt beskyttede trækasser betyder, at de er lette at komme til og fra syne.

 

Børneværelse

børn-storage-large

Billede fra  Pinkax.com

Selvfølgelig er et af de mest udfordrende opbevaringsproblemer, vi står over for, legetøj til børn. Men dette er en udfordring, som vi kan løse på den mest legende måde! Opret sæder på lavt niveau, der fungerer som opbevaring og påfyldning med kurve eller skuffer. Børnebøger kan også tjene som farverig vægkunst, når de placeres kreativt på smalle hylder.