Hvis du er på udkig efter ægte træfod og ønsker holdbarhed og ridsemodstand alt sammen til en prisvenlig pris, har  laminatgulve  dit navn. Det kan hjælpe dig med at tilføje en naturlig note til en rumstil, der garanterer, at den føles varmere, eller få karakter, der blødgør en helt ny tidsplan.

Lægning af laminat er også en nem måde at installere et trendy gulv på. Uanset om du er faldet for rige mørke nuancer, der er den perfekte kontrast til lyse vægge; elsker ideen om at omfavne moderne grå nuancer til gulve; eller hvis du vil omfavne de geometriske mønstre på gulvniveau, er der et laminat, der passer lige til dig.

 

HVILKEN LAMINATGULV ER BEDSTE?

spisestue med lyse laminatgulve

Så du kan starte en naturlig finish, eller give dine værelser en moderne kant gennem farve eller mønster, vi tilbyder to stilfulde laminatprogrammer –  Wembury  og  Brecon  . Sammen giver de alle de muligheder, du har brug for i et meget holdbart, letplejet gulv. Wembury inkluderer vores største udvalg af farver, mens Brecon-serien er perfekt til køkkener og badeværelser samt andre værelser med dens fugtbestandige egenskaber og fantastiske udvalg af træfarver.

Er du klar til at blive inspireret? Vi har valgt syv fantastiske laminater, der opfylder alle dine kriterier med hensyn til stil og praktisk.

 

1. Utroligt grå

børns soveværelse med hvidt laminatgulv

Med en lys overflade, der hjælper med at sprænge lys omkring dit værelse og en række moderne aske nuancer, er  Wembury Coconut Oak  en vinder af moderne rumsystemer. Korndetaljer og præget struktur gør looket ægte.

 

2. ORGANISK VARME

let laminatgulve i en neutral spisestue

Det autentiske udseende på  Brecon Barley Oak  gør det til en markant baggrund for ethvert fly. Det bedste af alt er, at det tåler livet i et køkken eller badeværelse, så du ikke behøver at bekymre dig om fugt, der bringer dit gulv i fare.

 

3. BROADWAY

kystlaminatgulv med puder på gulvet

Tid og vejr virker vidunderligt i designet af  Wembury Coastal Oak,  der viser en bølget og solbleget finish. En præget korntekstur giver også en overbevisende ladning   .

 

4. MÆRKERNES MÆRKER

gråt laminatgulv i badeværelset

Ærligt design, der bærer præg af skabelsen, kan få et hjem til at føle sig imødekommende i stedet for mindre end beboet. Vil du komme om bord? Vores  Brecon Warehouse Oak  viser savmærker på sin grå skraverede overflade. Det er også et fugtbestandigt design overalt.

 

5. MODERN LØSNING

fyrretræ laminatgulve på et kontor

Med lige korn blødgjort med store knob, bør  Wembury Desert Pine  være på din ønskeliste, hvis du leder efter et tømmereffektgulv, der fungerer i et moderne rumsystem. Farven varmer et rum forsigtigt og giver den den indbydende hjemlige følelse.

 

6. DRAMA UNDER FODET

sort laminatgulv

Du kan gøre gulvet til stjerne i showet med  Brecon Mono Oak  . Chokolade og sorte toner kombineres for at gøre et luksuriøst detaljeret gulvvalg, og det modstår også fugtighed, hvilket gør det til et ideelt valg til et moderne badeværelse eller køkken. Forøg overfloden ved at samarbejde med gulvvarme.

 

7. PRAKTIS GEOMETRI

chevron laminatgulve på et kontor

Grafisk design er en hot trend for boliger. Ønsker du at få udseendet? Tjek  Wembury Honey Oak  med dets fascinerende chevron-design. Det har også et trofast træudseende. Det vil give interesse for en korridor, smart boligområde eller arbejde vidundere på et hjemmekontor, når det samles med stænk af fed farve i møbler og tilbehør.