Lever med naturlige trægulve

Parketgulve i egetræ |  Design Hunter

Når jeg køber noget nyt til hjemmet, prøver jeg altid at vælge naturlige materialer, hvor det er muligt. Jeg elsker trægulve. Jeg har levet med det i flere år nu og kan ikke forestille mig, at jeg nogensinde ville vælge noget andet. Da vi oprindeligt renoverede vores nuværende hus, valgte vi egetrægulve, og jeg fik det også indpasset i mit tidligere hjem. Jeg elsker følelsen af ​​ægte træ under foden – det er varmt, taktil og sensuel.

Vi besluttede for nylig at slibe og forfine gulvpladerne i stuen. Over tid blev lakket, de havde, belagt med en let gullig farve, og vi ønskede at opdatere udseendet på rummet ved at fjerne dette og erstatte det med en lysere finish. Gulvet er lavet af massivt egetræ og var i temmelig god stand, så det syntes synd at rive dem ud og erstatte dem med nye. Vi mener også, at vi kan overveje at flytte om et år eller to, så det ikke føltes som det rigtige tidspunkt at investere i et nyt gulv. Slibning af det gamle gulv var imidlertid et ekstremt rodet og forstyrrende job, og det er bestemt ikke noget, jeg ville vælge at gøre igen i en fart.

Når vi til sidst flytter, ved jeg nøjagtigt, hvad jeg vil have i vores nye hjem – parketgulve. Hvis du er nødt til at blive overbevist om, hvor fantastisk det kan se ud her, er der nogle  smukke rum, som  jeg er blevet inspireret af over på Pinterest. Så de nye egetræparketter i Goodrich-kollektionen fra  Woodpecker Flooring   er stort set mit drømmegulv.

Moodboard - styling & amp;  fotografering af Design Hunter

Moodboard – styling og fotografering af Design Hunter

Woodpecker tilføjede for nylig 5 nye gulve til deres Goodrich-kollektion, og de var venlige nok til at sende nogle prøver, så jeg kunne udforske udvalget af farver og finish og undersøge deres kvalitet for mig selv.

Goodrich Haze Oak - hackspettgolv

Goodrich Haze Oak – hackspettgolv

GOODRICH HAZE EAK

Med sine hvide og asketoner er  Haze Oak  det perfekte valg, hvis du vil skabe en cool skandinavisk stil. Blokkene er vinklede og mødes på steder for at skabe et slående chevron-design. Jeg tror, ​​denne type mønster fungerer bedst i et ret stort rum, så jeg forestiller mig dette i et rummeligt lysfyldt Regency-hus eller en elegant lejlighed i Hausmann-stil, som begge ville være mit drømmehus.

Goodrich saltad ek - hackspettgolv

Goodrich saltad ek – hackspettgolv

GOODRICH SALTET EJ

Saltet eg  har en dejlig ru savet, struktureret overflade og kan lægges i et enkelt eller dobbelt sildebenmønster. Det er smukt designet og ville være perfekt til en moderne rustik indretning. Jeg designede det med vasket strøelse og bløde neutraler i moodboard nedenfor.

Goodrich saltet eg og kaffebønne.  Styling & amp;  fotografering af Design Hunter.

Goodrich saltet egetræ og kaffe egetræ. Styling & fotografering af Design Hunter.

GOODRICH KAFFE EK

Hvis du leder efter trægulve med en hvid eller grålig overflade, finder du nogle gode muligheder at vælge imellem i Woodpecker-serien, men der er også nogle virkelig smukke mørkere farver. Designet til at fremkalde en periodefølelse.  Kaffeeg  er en rig varm skygge med en fint børstet og matlakeret finish.

Goodrich kaffe eg - spætte gulv

Goodrich kaffe eg – spætte gulv

Goodrich Espresso ek - hackspettgolv

Goodrich Espresso ek – hackspettgolv

GOODRICH ESPRESSO EIK

Mørkere er  Espresso-eg  – det perfekte kulisser til rige grønne blade og mørke skove og et sofistikeret alternativ, der giver tekstur og dybde til ethvert rum.

Goodrich Whitened Oak - spætte gulv

Goodrich Whitened Oak – spætte gulv

GOODRICH WHITENED EAK

Whitened Oak  er placeret her i en klassisk sildebensdesign og blander linned og askeskærme. Resultatet er et lyst moderne gulv, der er smukt let at røre ved og har en naturligt rustik karakter.

Goodrich Feather Oak - hackspettgolv

Goodrich Feather Oak – hackspettgolv

GOODRICH FEATHER EAK

Jeg elsker lyse skove Da jeg først opdagede Goodrich-kollektionen, blev jeg straks trukket til de lysere, hvidere egetræer. Så holdet på Woodpecker foreslog, at jeg forsøger den lidt mere grå  fjer ejendom  . Jeg er så glad for, at jeg tog deres råd. Det så temmelig mørkt ud på webstedet, men da en testboks ankom, og jeg sendte et afsnit, så det helt fantastisk ud. Det er en virkelig dejlig blød dæmpet grå med rolige hvide korn og en ret mat finish – nøjagtigt den slags toner, jeg elsker. Her er det i Design Hunter-studiet.

Goodrich Feather Oak i Design Hunter Studio.

Goodrich Feather Oak i Design Hunter Studio.

Det gik ubesværet, og jeg er sikker på, at det ville være et godt produkt at passe og arbejde med, da kvaliteten er fremragende.

Naturligt og langvarigt, samt at det er smukt, er det også etisk præsenteret. Alt træ brugt i serien Woodpecker  parketgulve  dyrkes med holdbarhed i tankerne, så det er designet til at imødekomme behovene i den nuværende generation uden at gå på kompromis med fremtiden. Det leveres også med 25 års garanti, så du kan være sikker på, at den vil være tidens prøve. Hvis du vil se og føle de smukke naturlige strukturer for dig selv, kan du bestille gratis prøver fra Woodpecker-webstedet. Det er bestemt min drømmegulv – og tro mig, jeg er temmelig forsigtig.

Moodboard til moderne rustikt interiør |  Design Hunter
Parketgulv
Moderne rustikt indvendigt skab |  Design Hunter

Moodboard-styling og detaljerede billeder af Design Hunter. Værelsesbilleder med tilladelse fra Woodpecker.

Dette er et sponsoreret post i samarbejde med Woodpecker Flooring.