Interiørstylist og blogger Melanie Lissack taler  om laminatgulve,  og hvorfor det ikke er den billige, upålidelige mulighed, det plejede at være.

LAMINATGULVER HAR GANGT

Hvis jeg er ærlig, har laminatgulve altid haft en lidt dårlig tid i designkredse. Du hører altid historier om mennesker, der flytter til fast ejendom og trækker det “forfærdelige” laminatgulv op til sand og afslører de rigtige trægulve.

Sandheden er, at ikke alles originale gulvbrædder er i god stand.

Hvis du bor i en ejendomsperiode, er chancerne for, at træet er rådne på steder, knækker, har negle, der vises overalt, og store mellemrum mellem planker, der giver støvfælder, et hjem for edderkopper og et sted for dine pundmønter at rulle ned og gå tabt for evigt !

Den anden sandhed er, at teknologi og design udvikler sig over tid, og at laminatgulve fra i går ikke ligner det gode, holdbare, designledede laminat, du kan få i dag.

wembury laminatgolvrum

Wembury drivved

På papir er laminat den ønskelige mulighed – det er velegnet til de fleste værelser i hjemmet, let at installere og billigere end ægte træ. Mange af os har børn og kæledyr, der kører overalt, så gulvet skal være hårdt og modstå ridser. Laminat fastgør alle disse skuffer, men for de fleste af os er det det samlede udseende på gulvet, der betyder mest.

Alle vil have et gulv, der ligner smukt, naturligt træ, men sommetider er det bare ikke bæredygtigt at investere i ægte trægulve. Hvad der ikke er ønskeligt, er det orange prikede, faux træ design, som laminat har været forbundet med tidligere.

Fascineret? Lad os så se på nogle af de smukke laminater, der er tilgængelige i dag, og hvordan de kan designes i dit hjem …

SCANDI

laminatgulve wembury kokosnød eg

Wembury Coconut Oak

Den parrede bagside af Scandi er konsekvent en populær, moderne og alligevel “voksen” interiørstil, der ikke viser tegn på at forsvinde snart. Med Scandi er fokuset på en minimal mængde veludformede genstande i hjemmet i farver af hvidt, gråt og lyst træ. Gulve læner sig mod et hvidkalket, ældret look – ligesom  Wembury Coconut Oak,  som er det perfekte design til at supplere et hjem i skandinavisk stil.

Mal dine vægge, loft og træ en lys, mælkehvid eller en meget lysegrå og brug laminatet til at skabe en lys og lys base. Føj møbler til en lys kasse, gråt stof, og placer noget eukalyptus i en klar vase for virkelig at trække Scandi-interiørstilen af.

ASKGRÅ

laminatgulve wembury nordisk eg

Wembury Nordic Oak

Hvis dit hjem inkluderer en af ​​de mange grå nuancer, der fortsat er populær i interiører, skal du komplementere din væg med et  nordisk egetrægulv  . Farven og kornet fungerer perfekt med nuancer som  Lamp Room Grey  eller  Downpipe  . Vær modig, tilføj en teal sofa og erklæring belysning for virkelig at skille sig ud mod den grå baggrund.

 

Mit råd ville være at ikke ignorere et laminatgulv. Gå til en  forhandler,  eller bestil nogle  prøver  for virkelig at se, hvad et moderne laminatgulv kan tilbyde. Chancerne er gode for, at du vil blive behageligt overrasket!

 

credits

Melanie Lissack | Melanie Lissack Interiors