Badeværelser kan være praktiske værelser, men et vaskerum, der kun fungerer, er en million miles fra hvad de fleste af os ønsker. Dagens badeværelsessystemer skal udnytte det dekorative potentiale for gulve og vægge samt suiter og vandhaner. Kombinationer af tiltalende naturlige strukturer, spa-inspirerede luksuriøse detaljer og iøjnefaldende mønstre er trendy og kan gøre et badeværelse fra blidt til smukt.

Hvad er varmt for badeværelser?

badeværelse gulve ideer terapi

Billede af  interiørterapi

At give badeværelserne lige så dekorativ opmærksomhed som andre værelser har forvandlet dem fra kolde rum. Naturlige overflader som træ kan give både en struktur og en farvekontrast til glatte hvide sanitetsprodukter, mens sten kan introducere slående organiske detaljer.

Metaller som messing, kobber og roseguld optager plads i kromhaner, da de tilføjer en varmere note til rummet. Eller tjek sorte vandhaner, der ser smarte ud med hvide bade, dræn og løsøre som en del af et monokromt skema.

Det geometriske mønster er en gribende funktion i mange af de nyeste badeværelsesdesign. Kan du lide ideen? Opret det med mønstrede fliser, eller ved at tilføje almindelige fliser i chevron-stil eller bruge sekskantede mosaikker.

HVILKE BADEROMGULV ER BEDSTE?

ideer til badeværelse gulv flod egetræ

Brecon River Oak

Gulvet er en vigtig del af et badeværelsessystem, og det er vigtigt at tage et valg, der er dekorativt tiltalende, men også egnet til fugtige forhold. Det er lige så vigtigt at have en skridsikker overflade, især hvis børn eller voksne, der ikke er stabile på fødderne, bruger rummet.

Massivt træ er generelt ikke tilrådeligt, da det kan være skævt på grund af fugtigheden i et badeværelse, og den høje fugtighed er også uforenelig med konstrueret træ.

Fliser er et holdbart gulv, men af ​​sikkerheds skyld er det vigtigt at vælge en version, der ikke bliver for glat, når den sprøjtes – undgå blank finish. De kan også være kolde under fødderne.

For at se på træ og evnen til at modstå et badeværelses variationer i fugtighed og en meget holdbar finish er et vandafvisende laminat som vores  Brecon-sortiment  et smart valg. Det har al den naturlige appel fra træ, og det er varmt og behageligt for bare fødder, plus der er et valg af ægte træfarver for at skabe et look, du elsker.

FÅ SPA-STIL HJEM

badeværelse gulve ideer lager eg

Brecon Warehouse Oak

Trelaminat er et godt udgangspunkt for et badeværelsessystem, der giver et spa-lignende hjem. Her har vi parret de moderne grå nuancer i  Brecon Warehouse Oak  med vægge malet i en rig grøn for en afslappende følelse.

Alternativt kan du prøve en jordinspireret palet for at trylle frem den beroligende atmosfære, som en luksuriøs badeværelsehavn har brug for. Brecon River Oaks  dæmpede lertoner og aske detaljer komplementerer de grønne vægge som disse.

Hvis du har gulvoverfladen, er et fritstående bad i enten traditionel eller moderne form et fantastisk fokuspunkt på baggrund af en farvet væg.

Præsenter andre naturlige strukturer, som ligesom trægulvet, står i modsætning til både bad- og poolmaterialer. En rottingstol, vævede kurve og dybe håndklæder er alle bløde elementer i dette rum.

Medbring ægte grønne områder også. De blanke blade af stueplanter giver et velformet display og vil forbedre rumets atmosfære såvel som gøre pladsen indbydende til at tilbringe tid i.

 

Oplev naturligt inspirerede gulve til dit badeværelse i vores  Brecon-laminatkollektion  , mens du kan gennemse vores afsnit om inspiration for yderligere ideer til  gulve  .