WOODPECKER BAMBUSGULV | UNIKE FORDELE

Bambusgulve er meget holdbart og er en relativt ny type træ på det danske og skandinaviske marked.

De er holdbare og stabile, miljøvenlige og top kvalitet er garanteret.

Som et gulvfirma bruger vi hos Woodpecker to teknikker til at forvandle bambus til tavler. Den ene er at laminere strimler af bambus sammen og danne faste plader. Den anden proces kaldes trådvævning, hvor bambusfibre bindes sammen og komprimeres til dannelse af plader med ståltrækstyrke.

Udvalget af farver og stilarter, der fås i vores bambus trægulvserie, betyder, at der er et produkt, der passer til næsten alle indretningsordninger. Hvert bræt er forbehandlet med fem lag UV-ridsefast lak, og de leveres i tunge og rille eller limfrie “kliksystemer”, hvilket gør dem lige så lette at installere som ethvert andet trægulv, vi laver.

VIS ALLE BAMBUS GULVE

På grund af sammensætningen af ​​de enkelte strimler vil Woodpecker bambusgulve krympe og kvælde mindre end massivt træ, hvilket resulterer i et meget stabilt bambusgulv. Vi forbinder hårdttræ med egetræ i de skandinaviske breddegrader, men bambus er hårdere end eg. Så dette er virkelig et “trægulv”, der er holdbart og modstandsdygtigt mod ridser, snit og almindeligt slid. Et solidt gulv, der vedligeholdes, er også en salgsparameter den dag, du sælger dit hus. Der er et stort udvalg af bambusgulve i forskellige stilarter og farver.

Bambus er en “uendelig”  naturressource:   den vokser meget hurtigt (op til 1 meter om dagen!) Derfor er det kun de ældre stængler, der høstes, den yngre bambus får mere plads til vækst med højere udbytter. På grund af deres unikke vækstrate kombineret med effektiv produktion optager Woodpecker bambusgulve faktisk mere kuldioxid end de udsender under produktionen og transporten af ​​bambusgulve til kunden. Alle faste bambusgulve i Woodpecker er derfor garanteret at være kulstofneutrale gennem hele livscyklussen.

 

Et bambusgulv er et smukt miljøvenligt gulv

Kombineret med den brede vifte af forskellige stilarter, konfigurationer og farver er der altid et Woodpecker bambusgulv, der passer til dine ønsker. Som en af ​​pionererne inden for bambusgulve er Woodpecker vokset til at blive den europæiske markedsleder på dette område. Woodpecks lange erfaring (over 20 år) og forfølgelsen af ​​perfektion har etableret sit ry for at levere bambusgulve af højeste kvalitet med en produktgaranti på op til 30 år.

Drømmer du om et rigtigt holdbart gulv? Vælg bare de miljøvenlige bambusgulve!

Bambusgulve er som skabt for vores tid, hvor bæredygtighed er blevet en vigtig faktor i næsten alle henseender. Bambus er et meget holdbart materiale sammenlignet med træ. For det første vokser bambus meget hurtigere end træer, hvilket betyder, at bambus er klar til at fældes meget hurtigere. Faktisk vokser nogle bambusarter over en meter per dag og kan derfor fældes efter 4-6 år. Det er utroligt hurtigt sammenlignet med for eksempel en eg, der er 120-150 år gammel for at være klar til fældning. For det andet binder bambus store mængder CO2, hvilket bidrager positivt til miljøbalancen.

Bambus er således en slags “naturligt vidunder” – også når det er i form af et gulv i dit hjem

VIS ALLE BAMBUS GULVE