Leg, sove, gentag … børns soveværelse er et vidunderland af kreativitet, sjov og fantasi. I modsætning til voksne tilbringer børn meget tid i deres soveværelse. Det er deres egen personlige plads til at drømme om eventyr og lege til deres hjerte.

At have en ny rumstil fra tid til anden er en spændende mulighed for alle børn. Og der er ingen bedre tid end nu til at ryste tingene op – vi garanterer, at de springer i chancen for et værelse til at gøre over!

For at hjælpe dig på din vej har vi anført nogle vigtige punkter, du skal huske på …

 

VÆGGE

tips til børn soveværelsestil spætte

Bildkredit: Ruthie Matthews 

Design og stil i et barns soveværelse er nøglen, fordi det er den første reelle chance for, at et barn skal udtrykke sin egen personlighed og identitet. Vi elsker dette naturalistisk inspirerede look af Ruthie Matthews. Tilsætningen til det store vægmaleri er super sjovt og fantasifuldt; det bringer rummet virkelig liv.

Vægoverføringsbilleder og udsagnsvægge er perfekte til at fodre fantasien og antænde eventyrligt leg. Men rolig, hvis du ikke er den kunstneriske og kreative type, da der er mange måder at opnå et vindende design. Vægklistermærker og skabeloner er let tilgængelige online, og tapet er en fantastisk mulighed for at tilføje unikke mønstre og design til en fokusvæg.

 

tips til børnens soveværelse

Bildkredit: Pinterest

Neutrale vægge er en fantastisk mulighed for et rent look, og de vil også tilføje mere lys og plads til et rum – der er intet bedre end et tomt lærred for at tilføje dit eget personlighedsstempel. Bunting er et af mange foretrukne tilbehør. Det fås i en lang række farver og mønstre, så der er et design, der passer til alle. For at give et ekstra specielt strejf af kreativitet kan du hjælpe de små med at lave deres egne!

 

ETAGE

børnenes soveværelse styling tips spætte gulv

Bildkredit: Woodpecker Coconut Oak

Vi ved, at det ikke altid er nemt at oprette rummelige krisecentre, så vi anbefaler, at du holder rummet lyst, lyst og luftigt – dette hjælper med til at maksimere følelsen af ​​fri plads. Og glem ikke gulvet: et let gulv kan virkelig forbedre følelsen af ​​mere plads i ethvert stort rum.

Vores  Wembury Coconut Oak  er en af ​​vores favoritter. Den lysegrå nuance med en masse askeoplysninger giver et virkelig fantastisk gulv. Par sammen lette gulve med et neutralt interiørdesignsystem og lyse knolde for et virkelig sjovt og livligt look.

 

OPBEVARING

børns soveværelse makeover

Bildkredit: Oak Furnitureland 

Opbevaring er frem for alt en af ​​de vigtigste dele i et barns soveværelse. Med en overflod af legetøj, tøj og gadgets er opbevaring af kvalitet en vigtig nødvendighed for børn i alle aldre.

Hylden er perfekt til at rydde mindre genstande væk. Og vi elsker ideen om skuffehylder. Med en række forskellige farver og former at vælge imellem tilføjer de et element af sjovt design såvel som fantastisk praktisk.

 

barns rum stil

Bildkredit: Babyrummet

Der er et stort marked for usædvanlige opbevaringsløsninger til børneværelser i øjeblikket, så vi anbefaler på det kraftigste, at du tager dig tid til at undersøge, hvad der er tilgængeligt. Vi elsker denne træhylde fra babyrummet – den er stilfuld og sjov og praktisk.

 

tip til børn makeover

Bildkredit: Lunamag

Hvis det er muligt, er indbyggede lagringsmuligheder ideelle. Disse hylder med små huller er en god idé at rydde bøger og små ornamenter væk og opbevare dem.