Den drømmende Instagram-side af Catherine Ashton (  @bo_decor  ) er fuld af mørke og dramatiske interiører med spændende pops i farve og finurlige tilbehør. Vi tror, ​​at hendes eklektiske pude er det perfekte kulisser for vores skove i genanvendt stil, så hun bad hende om at prøve gulve i sit rum. Se og læs Catherine’s tip til at skabe hyggelige, strukturerede værelser …

Catherine Ashton sad i stuen

Jeg har altid været interesseret i interiørdesign, men det ændrede sig for mig, da jeg så billeder af mørkemalte vægge for et par år siden og var tiltalende om, hvor dramatisk men hyggeligt det så ud. Siden da har jeg malet alle væggene i mit hjem mørkt i de senere år og har ikke set mig tilbage.

En anden ting, jeg ikke kunne vente med at skifte, var fløde-matten til trægulvet. Jeg elsker tæpper, og de ser så smukke ud på et solidt gulv. Jeg har stadig naturlige kalkstenfliser i mit køkken, gang og badeværelse, som jeg også vil ændre, fordi farverne ikke passer ind i mit indre. Så jeg var virkelig ophidset, da Woodpecker spurgte, om jeg gerne ville prøve nogle af deres rustikke gulve i mit hjem.

mørke køkkenmøbler med sort trægulv

Jeg prøvede  Berkeley Cellar Oak  i mit køkken og soveværelse. Jeg elsker fornemmelsen og farven på gulvet; Det har masser af struktur med naturlige striber, buler, skrubber og knuder, der giver det en masse karakter. Plankerne er olieret – en finish, der sidder inden for træets overflade for en virkelig naturlig følelse.

Jeg elsker absolut naturen og ville bo midt i en skov, hvis jeg kunne, så denne etage giver virkelig den følelse af at bringe naturen indendørs for mig. De fleste af os vil holde den samme etage i flere år, så jeg synes, det er værd at foretage den indledende investering for at få noget, der vil vare og endda blive bedre med alderen, efterhånden som det får mere karakter.

Så snart jeg prøvede  Cellar Oak  i køkkenet, vidste jeg straks, at jeg ville have et sort gulv til dette rum snarere end kalkstenfliserne. Og det rustikke udseende på gulvet tilføjede noget ekstra, som kontrastede pænt med mine smalle, mørke skabe og bragte farven på mine kobber-Tolix-stole.

mørkt soveværelsesindretning med sort trægulv

Jeg elsker at tilføje forskellige strukturer og farver, ligesom i mit soveværelse, hvor jeg har et hvidt pom pom kast, de blanke metalbenben og masser af planter. Det er lige den rigtige mængde friktion, der får dig til aldrig at ønske at forlade hjemmet. Og det sorte rustikke gulv føjes til blandingen af ​​kontrasterende overflader i dette rum for en virkelig hyggelig følelse.

I min stue prøvede jeg den brune  ojiga-eg,  der igen har masser af genvindingsinspirerede buler, scuffs og knob, der fortæller historien om et gammelt gulv, der har slidt over tid. Det har også en dejlig varm farve, der passer godt til min sorte sofa og mørke vægge. Og selvom det ikke er en farve, jeg ville have valgt, når jeg ser den på plads, kan jeg virkelig godt lide den.

 

Jeg elsker det overordnede look med min kunst og blandingen af ​​teksturer i det skinnende marmor sofabord og bløde puder. Det forbinder det ru med det glatte, der gør interiøret spændende.

Jeg har masser af tæpper, og en af ​​de nemmeste måder til direkte at skifte plads er at flytte tæpper rundt. Disse mørke rustikke gulve er perfekte til opbevaring af tæpper fra gammelt persisk til moderne, som jeg har prikket over hele min lejlighed.

mørk stueindretning med brunt trægulv

Jeg tror, ​​at  konstruerede trægulve  er et godt alternativ til hjemmet, fordi det er hårdt, langvarigt og virkelig praktisk. Det er meget lettere at rengøre og mere hygiejnisk end tæppe med støvopsamling på overfladen og i hjørnerne, så det hurtigt kan fejes op eller støvsuges. Sammenlignet med fliser og sten er det meget varmere under fødderne og mere indbydende.