Chevron Floors har overtaget vores Pinterest-feeds og hjemmedesignmagasiner i de senere år. Med sine rene linjer og elegante appel ser det ud som om dette populære mønster vil tåle tidens test.

Geometriske gulve begyndte først at transformere vores hjem med fremkomsten af ​​skandinavisk stil. Chevron-mønsteret henter inspiration fra de klassiske prints, vi ofte ser på monokrome bløde møbler såsom tæpper og puder.

Mens sildebensgulve klassisk har skåret rektangulære planker, skæres chevronblokke i en vinkel for at få en struktureret zigzageffekt, når de er lagt. Resultatet er et behageligt, raffineret look, der er perfekt til det moderne hjem.

GOODRICH HAZE EAK CHEVRON

Goodrich-Haze-Ek

Vores Haze Oak chevrongulve er steget i popularitet, siden vi lancerede designet. Det er en stil, der er fuld af sjov karakter – legesyg, men stadig sofistikeret. Træpladerne er præcisionsbyggede for et vidunderligt lineært look.

Haze Oak er velegnet til gulvvarmeværelser og har en børstet overflade for at få kornets skønhed ud. Farven er hvid og vasket i asketoner på samme tid og let at forbinde med mange moderne skemaer.

Chevron-gulvets markante symmetri og karakteristiske udseende giver ny energi til alle værelser. Gå langs mønsteret og elske den sunde, naturligt inspirerede fornemmelse af det ægte trædesign.

STYLING CHEVRON GULVNING

chevron gulvstil hylde

Ideen om at designe et rum med et mønsterbundet gulv kan virke skræmmende. Stadig overlader chevrongulvet sig let til de afslappede og afslappede elementer i skandinavisk inspireret indretning, som vi kender og elsker.

De lysende toner fra Haze fungerer perfekt med neutrale nuancer. Grå, kølige blå eller søgræs vægfarver på væggene giver store komplementer. Lysegrønne stueplanter tilføjer knopper af naturlig farve. Brug plantestande og usædvanlige keramiske gryder til at udføre funktioner.

chevrongolv hemstil

Sort og messingmetaller giver en slående kontrast til de lysende nuancer på gulvet. Og hyggelige, teksturerede stoffer i puder, kast og tæpper giver smukke tilføjelser i neutrale cremer og grå farver.

Gør din plads til et moderne, roligt fristed med chevrongulve.