Far til en 6 år gammel og miniature tax Ryan fandt sit  trægulv   på Instagram. Med en kærlighed til interiørstil inspireret af historie og rejser er  Haze Oak-  chevron det perfekte supplement til hans eklektiske hjem. Ryan fortæller mere …

uden for huset

Vi købte vores hus i Crofton Park, London for 7 år siden med mange planer om at renovere. Arbejdet begyndte på loftet, hvor vi tilføjer to ekstra soveværelser og et badeværelse. Siden da har vi redesignet familiebadeværelset og tilføjet en køkkenudvidelse – det største rum i vores hus, som nu er hjemsted for vores Woodpecker-gulv.

chevrongolv i korridoren

Vores hjem er meget eklektisk, og vi kalder vores stil Bobo, som er en forkortelse for bohemske borgerlige. Overalt er der antikviteter fra forskellige epoker og kunst, der supplerer vores stil. Ethvert interiørvalg er meget påvirket af vores rejser rundt i Europa.

Holdenby_rd_edits_29

Vi fandt Woodpecker på Instagram, hvor vi så en imponerende pasning af Haze Oak i et andet hjem i Brockley (  @brockleyhouse  ) og bemærkede, at det var arrangeret af den lokale Woodpecker-forhandler   Lordship Flooring.

Holdenby_rd_edits_23

Afholdt for at se prøver på Haze, besøgte vi en nærliggende gren af   Lordship Flooring  . Da vi første gang så gulvet, blev vi straks forelsket. Det komplementerede vores stil så godt! Jeg kunne godt lide farvenes subtilitet, fordi vi ønskede at komme væk fra for mørke eller for “eg” farver.

Holdenby_rd_edits_15

Vi var glade for at støtte et lokalt firma, vi arrangerede indkøb og montering gennem  Lordship  og fandt personalet meget nyttigt.

langt køkken

Gulvplejen tog ca. 2-3 dage med Haze Oak i hele vores køkken og hal for at få smuk struktur.

Holdenby_rd_edits_03

Jeg synes, det færdige resultat er helt fantastisk, og med kontinuerlig symmetri supplerer det virkelig konturerne af rummet.

Holdenby_rd_edits_22

Lys chevrongulv er smukt parret med et farverigt køkken og spændende indretning i dette unikke hjem. Oplev mere om  Haze Oak  og bliv inspireret af de mange flere mønstre i vores  parketgulvkollektion  .