Vil du have et gulv, der ser ud som om det har været en del af dit hjem for evigt? Hvilket viser markeringerne af skabelse og liv? Genanvendt trægulve er sådan en nem måde at få et rumssystem til at føle sig levet i og elsket fra det øjeblik det blev lagt, at det ikke er underligt, at det er blevet en favorit for både nye og ældre hjem. Oplev designet fuld af personlighed, og find ud af, hvordan du introducerer genbrugs trægulve i dine værelser.

 

HVOR KOMMER DEN REKYKLEREDE TRÆGULVTREND?

Genbrugt trægulve er en vigtig del af loftet, der har haft en sådan indflydelse på interiøret. Udseendet var inspireret af genbrug af tidligere industribygninger som hjem. Det udsatte metal- og mursten og ældre trægulve i disse lagre og fabrikker førte husejere overalt til at introducere det ærlige og holdbare materiale til deres egne huse og lejligheder.

 

Hvad er genanvendt trægulve?

Berkeley-Sommerhus-Ek

Genanvendt trægulve er lavet af træ, der er gemt fra gamle bygninger og strukturer, der derefter er beregnet til at skabe gulve. Det viser stolt de mærker, det har erhvervet i løbet af sin levetid, så det er ekstremt karakteristisk.

Den gode nyhed? Investering i antikt træ er bestemt ikke nødvendigt for at høste fordelene ved den genvundne trætrend. Nye gulve kan bære hele karakter og varme fra perioder. Konstruktioner som vores  Berkeley Cottage Oak  , der har en håndskrabet overflade og udseendet af en slidt overflade, ser ud og føles som gammelt træ.

 

PRÆSENTER GERYNDRET TRÆGULVER I DINE VÆRELSER

Berkeley-Rugged-Ek

Genbrugt trægulve er et godt supplement til mange interiører. Brug det i en separat industriel ordning sammen med metalfinisher til lysarmaturer og i møbler, siddepladser og hylder. Kombineret med træborde og skabe med rå og tidløse overflader.

Alternativt kan du overveje at forbedre periodeoplysningerne for et viktoriansk hjem. Kombiner det med en pejs og en flisebelagt pejs, elegante vinduer eller funktioner som en dado-skinne eller tagros.

Den mest rustikke finish – som vores  robuste egetræ  eller  kældereg  , der har realistiske skure, mærker, buler og bølgeformer – fungerer i mange interiørkonstruktioner, herunder moderne værelser i landlig stil med siddepladser, naturlige motiver på bløde møbler og taktile elementer som uld, bomuld og rattan.

Overvej genanvendt træ også til moderne stuer og soveværelsessystemer. Det giver en slående kontrast med glatte, blanke overflader, der øger tiltrækningen af ​​både nye og gamle, og det kan varme op et moderne interiør.

 

Gør genanvendt trægulvearbejde i dit hjem

Genvundet trægulv i høj kvalitet er holdbart nok til tunge trafikpladser som f.eks. En hall eller stue. Det er også perfekt til familiens hjem, da dens finish ikke kompromitteres af hverdagen.

Prøv mellemtoner til et rum, der mangler dagslys for at holde området lyst. Mørkere finish er fantastisk til køkkengæster og åbne plantegninger, og forener zonerne og skaber en erklæring.

Sørg for at lægge det ud med et tæppe for at skabe en indbydende overflade til at træde på fra sengen eller for at skelne et opholdsområde, mens du efterlader masser af vidunderligt træ på showet.

 

Oplev vores Berkeley-kollektion af  ekstra rustik, genbrugsstil  .