Afslappet, men elegant, struktureret men glat. Den moderne rustikke tendens er et smukt ægteskab med modsætninger. Ved at kombinere forskelle i alt fra overflader til møbler og tilbehør er det en stil, der er let at skabe og nem at elske.

Udseendet er både hjemligt og sofistikeret; påvirket af urban og landlig design. Det kan være i konstant udvikling og alligevel føles altid komplet. Det er ærligt, tidløst og spændende.

Vil du have det? Her er fem måder at lande det moderne rustikke look i dit hjem på:

EKSPONERET Element

moderne rustikke udsatte murvægge

foto kredit

Overflader, der normalt kan forekomme ufærdige eller på plads i hjemmet, er i centrum. Udsatte murvægge, træpaneler, rør, malede metaller og sten er perfekte hæfteklammer. Omfavne disse uberørte funktioner og brug dem til at indstille den rustikke stemning.

Enkel farver

enkle farver moderne rustik

foto kredit

Vælg neutrale eller pasteller på bagsiden til dit farveskema. Et moderne rustikt rum er stille og samlet. Nuancer af hvid, grå og taupe er altid en god idé. Tilføj også sort. Farven giver interesse for roen.

NATURLIGT TRÆ

saltad ekgolv moderne rustik

Gå tilbage til rå, grove materialer og omfavne den anstrengende skønhed, der findes i naturen. Et rustikt trægulv, nødstedte træmøbler, antikke skuffer. Bland moderne, lyse nuancer med traditionelle strukturer for en vri. Det usædvanlige og det ufuldkomne er hjemme med denne tendens.

Raffinerede stykker

raffinerede stykker moderne rustik

foto kredit

Glem ikke det moderne i moderne rustik. Raffinerede, moderne værker er nøglen. Lad kunstige materialer gøre deres del og tilføje vindende kontraster. Elegant møbler og udsagnsbelysning forener udseendet

blødgør

bløde strukturer moderne rustik

foto kredit

Dette er en stil, der fejrer pared-back, rå, natur. Men det er ikke ubuden. Få en afslappende, hyggelig følelse af omgivelserne med masser af dejlige stoffer. Strøelse og pelse, puder og kast, klæbrig sofaer og tæpper – dette er den hjemlige touch. Gør din plads behagelig. Udvikle den terapeutiske følelse af et landligt tilflugtssted.

Oplev flere ideer på vores  moderne rustikke Pinterest-tavle  .

Vedhæft indlægget:

den moderne rustikke tendens