I efteråret 2016 samarbejdede vi med  Real Homes for  at donere £ 2.000 til et Woodpecker-gulv. Tænker på hendes kontor / spisestue med et træt linoark, Melanie Huggins var en håbefuld deltager og kort derefter derefter vores heldige vinder. Woodpecker-kataloget var hendes at vælge imellem til et nyt drøm!

Melanie bor i Cambridge med Hr. Huggins, to børn på 9 og 10 år og hendes kæledyrskat Tommy. Hun er en fuldtidsmor og hendes mand driver hans forretning hjemmefra, sammenstiller og sælger antikke fotografier. De valgte deres kontor / restaurant til ombygningen, fordi det bruges hver dag til Hr. Huggins arbejde, familie-teatime og aktiviteter med børnene. Og det var tydeligt fra deres afskårne linoark, at de havde brug for et mere praktisk, holdbart gulv, der kunne håndtere det høje fodfald.

Woodpecker - Fru Huggins - Foto 03

Ved første øjekast fra Woodpecker-kollektionerne blev Melanie forelsket i den varmende skygge og antikke detaljer fra  Berkeley Natural Oak  . Men parret var ikke sikker på, om den genbrugte stil ville fungere i et så minimalt, funktionelt rum. Efter et andet blik så de  Goodrich Natural Parket  . Det var elegant, anderledes og ville omdanne deres praktiske rum til noget lidt mere specielt.

Parret gik til deres lokale stormagasin  Glasswells for  at se en prøve af Goodrich Natural og få en fornemmelse af dets naturlige strukturer. Takstmand Andrew hjalp dem med at planlægge, hvor meget gulvbelægning de skulle bruge, og gav råd om alt det færdige præg, såsom tilbehør og rørdæksler. Efter at der var arrangeret en passende dato, var Mr. og fru Huggins i stand til at flytte deres møbler ud og trække deres gamle gulv klar til montørerne at ankomme. Det tog kun en dag for Glasswells at afslutte gulvet, en hel dag mindre end forventet!

transformation af hårdt trægulv

Et fiskebensmønster bestemmer normalt rumets længde. Men et diagonalt layout blev valgt for at skabe en bredere og mere indbydende følelse i rummet. Når gulvet er komplet, kan der ses lysstrømme på de naturlige farvevariationer og subtile glans over borde.

Efter at have set ændringen til sit værelse, er Melanis kærlighed til naturlige gulve kun vokset: ”Da jeg så det færdige gulv, ville jeg ikke sætte mine møbler tilbage, fordi jeg ikke ville dække noget af det! Jeg ville elske at have trægulve i nogle af vores andre værelser. “

Hr. Huggins tilføjede: ‘Det lægger et smil på mit ansigt, hver gang jeg går ind i rummet. Jeg kan ikke stoppe med at komme her for et nyt look! “

Det er sikkert at sige, at hr. Og fru Huggins elsker deres hakkespætte gulve og kan stole på, at det vil være lige så stilfuldt i mange år fremover.