Forfattere Michael og Sally valgte den dristige og smukke  York Walnut  til at erstatte fløde tæpper i hele deres nye Richmond-ejendom.

valnød gulv stue

Træet flyder problemfrit over stuen, soveværelset, gangen og landinger i dette tidløst designede hjem.

valnød gulve i stuen

Parret var især på jagt efter Walnut og fandt prøver af York hos deres nærliggende  Woodpecker-forhandler  Chic Flooring  .

valnød gulv med pejs

”Vi elsker massivt trægulv, fordi vi har haft det i et par tidligere egenskaber. Vi valgte egetræ tidligere, men denne gang ønskede vi et mørkere, rigere træ. Vi gjorde omfattende research og besluttede os for valnød. Det var dog ikke let at finde. Ikke kun er det ganske vanskeligt at spore, det kan også være ekstremt dyrt. Vi var glade for at opdage Woodpecks York Walnut on Chic Flooring. Et godt gulv til en rimelig pris. ”- Sally

valnød gulv i soveværelset

York Walnuts brede kornmønster fejer gennem planker med dybe chokoladeskærme og lettere detaljer. Gulvet malet for en blank og varig finish, gulvet udstråler raffinement.

valnød gulve på kontoret

”Vi elsker udseendet på det nye gulv – righeden og variationen af ​​farver i det. En reel investering, der vil vare i mange år fremover. “

Jocelyn_road_20

Michael og Sally renoverer stadig deres vidunderlige hjem – næste på listen og erstatter deres røde trappløbere …

valnød gulv i gangen