Vanisha og hendes mand blev forelsket i hvide egetrægulve,   da de opdagede et hakkespætte på deres spa-hotel. De valgte derefter et  parketdesign  i en lignende skygge for at fange en skandinavisk stilfølelse i stueetagen i deres nyrenoverede hjem. Vanisha fortæller mere…

Vi købte vores hus i september 2017 af et ældre par, der havde været eneejere. Det er vores første hjem som en familie på 4 med vores to drenge i alderen 2 og 4 år. Stedet havde brug for en massiv ansigtsløftning samt omlægning af elektricitet og ledninger, så vi troede, at vi ville lave et projekt ud af det. Vi stoppede næsten med at gøre en ombygning, inklusive en udvidelse og loftkonvertering.

hvide egetrægulve i korridoren

Vi ønskede et minimalistisk, men funktionelt hjem. Med to små børn skal det være praktisk, men også pænt og minimalistisk. Vi har altid elsket skandinavisk interiørstil.

hvide egetrægulve i køkken

Vi elsker udseendet og følelsen af ​​træ, og da vi har børn, var fliser ikke en mulighed. Vi besluttede også, at vi ville have den samme etage i stueetagen, så huset føltes forbundet.

hvide egetrægulve i køkkenet

Det var, da vi overnattede på et hotel i Bath, vi opdagede Woodpecker. Vi elskede ordet, og da vi spurgte, fandt vi ud af, at det var Woodpecks  Harlech White Oiled  . Vi bestilte prøver fra hjemmesiden og begyndte at undersøge  konstrueret træ  i modsætning til  massivt træ  , da det var en mere praktisk mulighed.

hvide egetrægulve i stuen

Mens vi elskede farven på White Oiled Oak, ønskede vi et parketgulv, så vi kiggede på  Cotton Oak  ,  Feather Oak  og  Whitened Oak   fra Goodrich  parketgulvkollektionen  , før vi besluttede, at Whitened var vores favorit.

hvide egetrægulve med grå sofa

Vi købte gulvet fra vores nærliggende forhandler  Carpet World  i Ruislip og troede, at de var meget lette at håndtere. Vores kontakt Jay var meget hjælpsom og gav os gode råd om lim og tidsrammer sammen med et konkurrencedygtigt tempo!

hvidt egetræ parketgulv med påsatte døre

Når vi først har forstået, at trægulve har naturlige variationer overalt, valgte vi at gå igennem hvert stykke, før vi lægger Whitened. Dette gjorde det muligt for os at vælge, hvad vi betragtede som de smukkeste stykker, der skulle placeres i vores haller og åbne områder. Derfra var det en simpel proces, der tog vores montør cirka 5 dage at passe ind i alle områder – ca. 100m2.

hvide egetrægulve i stue med tæppe

Vi elsker det færdige  parketgulv  , hvor farverne og placeringen er præcis, hvad vi ledte efter. Og kontinuiteten mellem værelserne har givet os den lette og luftige følelse, vi ønskede.