Når jeg sidder her og ser rundt i rummet og bemærker en anden plet på mit tæppe, begynder jeg at hader det. Uanset hvad jeg gør, er det svært at holde det rent og ryddeligt – selv med reglen “ikke at spise foran” til drengene, finder jeg stadig smuler skjult, og der vises mærker, når jeg ikke aner hvor de kommer fra. Hoovering dagligt kan endda være min død.

Jeg har ønsket mig trægulve i hele midterste etage så længe nu. Jeg føler, at det ville være meget lettere at rydde op i spild, udslette et rod og holde det ser rent ud, og lad os ikke engang begynde at tænke på al den forfærdelige kærlighed, der kan begraves dybt i tæpperne… uslebne!

Fordelene ved trægulve med små børn Oliver 's Madhouse

Wembury Coconut Oak

Dette er dog ikke noget, man skal skynde sig, det er nødt til omhyggelig planlægning, fordi det ikke vil være et billigt job, og derfor vil jeg have noget, der vil vare i mange mange år fremover og ikke behøver at blive udskiftet hvert år eller deromkring.

Jeg må tænke over, hvad der er let at rengøre. Jeg vil have noget, jeg kan hoover samt feje og noget, der ikke behøver at blive behandlet årligt. Jeg vil gerne kunne moppe det for at det ser pænt ud, og det kan ikke være koldt at sidde på, fordi drengene vil lege med deres legetøj, og det ville være meningsløst at have et vidunderligt nyt gulv lagt i for at skulle skjule det med tæpper.

Mit forreste værelse kan være et racerbane en dag, når drengene spiller biler, et angrebskurs den næste og endda en zoologisk have – drengene elsker at lege, og deres fantasi kender ingen grænser. Så hvad jeg får skal være meget holdbart, og det er derfor, jeg er 90% bøjet mod trægulve – det vil kunne modstå deres sjove måder og kan i værste fald slibes ned, når de er lidt ældre og er stoppet med at konkurrere biler på tværs af gulvet.

Der er tre forskellige trægulve: Disse er laminat, massivt og konstrueret.  

Fordelene ved trægulve med små børn Oliver 's Madhouse

Wembury Prairie Oak

Konstrueret består af tre lag træ: et øverste lag af eg og to nedre lag for at give stabilitet. Hvis et konstrueret gulv ikke er blevet plettet, kan det slibes ned i årene fremover for at gendanne dets udseende og reparere eventuelle mindre skader, der giver det levetid.

Massivt trægulve er det, jeg personligt ville vælge som mit yndlingsgulv. Med smukt varmt træ kan du lade det ældes yndefuldt. Men hvis du leder efter noget at holde, kan en naturlig eg slibes og lakkeres mange gange.

Og laminat er en af ​​de mest ridsebestandige typer hårdttrægulve derude, hvilket gør det godt for familier og kæledyrsejere og kan købes billigere end de andre muligheder.

Trægulve ser ud til at være en bedre mulighed for os som familie, fordi det er mere hygiejnisk – uden bakterier, der sidder fast i fibre, er det let at rengøre, let at vedligeholde, og der er mulighed for at feje hurtigt, hoover og derefter køre en moppe på tværs af gulvet. Træ er meget lettere at rengøre end et tæppe, når drengene har spildt noget og naturligvis også holdbart.