Spydkataloget 2018 er her! Og vi er glade for at dele vores nye kollektion med naturligt inspirerede mønstre. Oplev lys parket, skyggefulde grå farver og ekstra behagelige trægulve. Her er højdepunkterne …

 

Harlech

Harlech er en samling af gulve til alle. Oplev en bred vifte af farver på trofaste 15 mm-kort. En masse nye farver er nye i sortimentet …

 

RAW EC

lys trægulv rå eg billede

Bleg, set bagfra og rustikt. Den perfekte kombination gør Raw Oak til et tilsyneladende enkelt design. Brædderne har al skønheden i træets naturlige karakter i en subtil skygge, der føles frisk fra skoven. Råt egetræ fås i to størrelser, inklusive ekstra brede og lange plader på 240 mm x 2200 mm.

Vores populære  Harlech rustikke eg  og  hvidrøgede  gulve fås nu også i det større 240 mm-format.

 

DISTED EAK

grå eg gulv tåge egetræ billede

Dette mørke design er lavet til det moderne hjem. Skønhedselskere fra naturligt træ i den grå skygge med elegante knuder og kornkarakter, der er overalt. Brædderne er børstet for at forbedre egens struktur og matlakeret for en dæmpet finish.

 

TWILIGHT EJ

mørkegrå gulv skumring eg billede

Mørkt og drømmende. Harlech Twilight Oak er et trægulv med undring. Gå langs dristige plader i kulgrå nuancer. Rustik trækarakter er subtil, men stadig set, og matlak giver en dæmpet finish til dramaet i dette design.

 

BERKELEY

Vores Berkeley-gulve er ældre og har brug for en kærlig håndskrabet struktur. Og nu er der to mere, ekstra tydelige mønstre at vælge imellem. Berkeley Rugged og Cellar Oak fanger det spændende look og fornemmelse af virkelig genbrugt træ. Disse gulve har realistiske mærker, skure og buler, der fortæller historien om et antikt træ, der er vidunderligt slidt over tid.

ROBUST EK

genanvendt trægulv robust eg billede

 

BASEMENT EK

sort genbrugt træ gulv kælder eg billede

 

GOODRICH

Goodrich-kollektionen er skabt med en naturlig form og langvarig funktion og er hjemsted for vores  parketgulv  . Vi har dyrket det med 3 nye stilarter …

 

BOMULL EK

hvidt parketgulv goodrich bomulds egetræ

Lys og dejlig, Goodrich Cotton Oak er et iskaldt paradis. Dette parketgulv føles friskt, rent og elegant i hjemmet. Hvert bræt er børstet for at få kornets skønhed ud og har en elegant mat finish.

 

ECRU EK

lys parketgulv goodrich ecru eg

Dette lys parketgulv er det perfekte supplement til moderne indretning. Brædderne har en overdådigt dæmpet skygge og børstet overflade for en smukt forbedret naturlig fornemmelse. Forelsket i Ecrus ’tilsyneladende utrolige look i dit hjem.

 

ASH EIK

grå laminatgulv askebillede

Gå med de røgfyldte nuancer af dette grå parketgulv. Små farvevariationer flyder over pladerne, der er børstet for at få træets naturlige struktur ud. Matt lak giver en moderne, dæmpet finish.

 

CHEPSTOW

Chepstow er vores samling af markante overflader, der er hjemsted for overlegne 21 mm diske, der er generøst færdige med at udholde liv. To elegante gulve er nye i sortimentet…

 

VANILLA EK

hvidt trægulv vanilje egetræ

Fløde grå nuancer flyder over disse kystinspirerede plader. Rustikt træ karakter kigger ud under den hvide overflade, der er olieret for et dæmpet mat look og varig beskyttelse.

 

CALICO EK

grå rustik trægulv calico eg

Døsig og dristig, Calico Oak er en træstrømmende mor med drama. Opslagstavler er alderen og ulykkelige med realistiske mærker, buler og afskårne kanter, der fanger følelsen af ​​et træ med en historie. Udforsk grå og taupe toner i dette unikke design.

 

Wembury

Vores Wembury laminatserie er en ægte afslapning fra Devonshire og tilbyder en afslappende oase for alle. Udforsk 6 nye stilarter i serien, herunder …

 

FROSTED EAK

laminatgulv frostet egetræbillede

Fløde grå toner og rustik karakter giver en charmerende kombination i frostet egetræ. Alle malerier har subtile farvevariationer, store knuder og detaljer. Det er den perfekte base for en beroligende oase.

 

POLAR PINE & DESERT PINE

fyr laminatgulv ørken fyrretræbillede

Polar Pine er smukt lys og lidt anderledes og har et moderne landets præg. Det er rent, elegant og giver et nyt liv til hjemmet.

Bare, varme og støvede i asketoner, Desert Pine har en dæmpet fornemmelse, der er perfekt til moderne værelser. Lige korn findes ved siden af ​​store flydende knuder i tavler, der er vidunderligt praktiske til hjemmet.

 

HØST EAK

Wembury-Høst-Ek

Med et strejf af eg nuancer og rustik karakter giver Harvest Oak en rig følelse af natur ind i hjemmet. Oplev en blanding af opvarmningstoner og detaljer i disse stilfulde laminattavler.

 

HONY EAK & DUSKY EIK

Wembury-honning-Ek

Med en sjov blanding af farve, mønster og naturtræ-charme giver Honey og Dusky Oak unik stil derhjemme. Tag en spadseretur over det naturligt inspirerede karakter og chevronmønster i disse underlige design. De er en elegant base for bølget interiør.

 

BRECON

Brecon er nyt og smukt, en helt ny samling fugtbestandigt laminatgulve, der er velegnet til badeværelser. Eventyrlige landskaber inspirerer de 12 nye designs, som inkluderer …

 

BARLEY EAK

Brecon-Byg-Ek

Barley Oak er beskeden, men alligevel varm og danner en alsidig base for det moderne hjem. Disse laminatplader har en fugtbestandig overflade, der er perfekt praktisk til et badeværelse, køkken eller ethvert andet rum.

 

LAGER EAK

grå laminatgulve egetræ billede

Opfanger fornemmelsen af ​​træ, der er sundt fra skoven, og Warehouse Oak har synlige savsmærker på overfladen. Slyngende aske nuancer i dette moderne grå design, der skaber smukke badeværelse gulve eller en unik base til ethvert andet rum i hjemmet.

 

RIVER EAK

grå laminatbund flod egetræ

Stænk af jordagtige toner og aske detaljer flyder River Oak med naturlig karakter. Elsk det praktiske ved dette fugtbestandige laminatgulv, der er egnet til ethvert rum i hjemmet.

 

MONO EIK

sort laminatgulv brecon mono
Spændende mørke og definerede, Mono Oak er et design med dybde. Udforsk dybbrune og sorte toner i disse naturligt inspirerede tavler. Med en fugtbestandig overflade kan dette laminatgulv installeres i et badeværelse, køkken eller ethvert andet rum i hjemmet.

 

NYE TILBEHØR …

 

Naturligt inspirerede vægge

Naturinspirerede vægge

Tag naturen med hjem og skab en fantastisk funktion med hakkespetter på dine vægge. Nogle af gulvene i vores Harlech-, Berkeley- eller Chepstow-samlinger kan nu beklædes på væggene ved hjælp af vores praktiske klemmer uden behov for lim eller vanskelige værktøjer. Vælg at passe til dit gulv, tilføj en kontrastfarve eller blandt brædder. Lad dig inspirere til at fange noget lidt anderledes i dit rum.

 

STAIRPRO

Stairpro

Opnå en moderne, ren finish på trappen med vores Staipro-produkt. Denne stilfulde løsning er et pænere alternativ til trappe-næse – det er tilgængeligt at matche gulve fra vores Harlech, Berkeley, Salcombe og Chepstow kollektioner.

SKRATCH REPARATIONSTIK

Fyld og skjul ridser med disse praktiske reparationspinde. Farverne kan blandes, så de matcher alt træ eller laminatgulv i vores sortiment.

PUBLIKATIONSORIENTATION

trægulv ridsevæg mørk

Dæk skure, flis, ridser og andre mindre mærker på overfladen af ​​trægulvet for at gendanne det smukke udseende. Med denne letanvendelige væske kan du opbygge farven for at opnå den rigtige skygge og friske gulvet på et øjeblik.