Vores hjem afspejler os selv, og det er et kærlighedsværk at vælge, hvordan vi udfylder dem. At skabe vores perfekte rum kan tage en levetid af omhyggelig finjustering.

Interiørdesign er en opgave, der sjældent er afsluttet, men de rigtige trends kan give os inspiration til at prøve noget nyt. Men inden vi tager en ny stil ind i vores hjem, er det værd at overveje, hvor længe den vil være tilbage, og hvis det passer os i de kommende år.

Her er vores guide til trendy grå gulve, som hjælper dig med at beslutte, om udseendet kan være en velkommen tilføjelse til dit hjem.

HVAD ER GREIGE?

Goodrich-Haze-Ek

Goodrich Haze Oak

Selvom det måske lyder luksuriøst og historisk, er greige en moderne blanding af to ord: ‘beige’ og ‘grå’. Det er simpelthen kombinationen af ​​beige nuancer og kølige gråtoner.

Greige kan komme i forskellige niveauer af varme og dybde afhængigt af balancen mellem de to farver. En tungere balance på beige giver en følelse af hygge, mens mere gråt kan skabe en frisk, moderne følelse.

Giv GREIGE TRÆGULVER I DIT HJEM

billede af berkeley grå eg gulv

Berkeley Gray Oak

Selvom denne tendens kun kombinerer to farver, kan grå gulve give et komplet udvalg af indretningsmuligheder. Du kan vælge at bruge en grøn skygge med mørkere grå eller måske med masser af varm beige. Uanset hvilken du beslutter dig for, kan balancen mellem de to farver have en overraskende anden effekt.

Greige trægulve er utroligt alsidige med deres neutrale og beroligende nuancer. Det kan designes opad eller nedad med fed eller neutral farver: en lys vægfunktion måske? Eller måske en ren og enkel hvid? Når du overvejer greige gulve til dit hjem, er det vigtigt at huske det samlede “look” af rummet. Som en neutral tendens bringer det en masse nuancer, så vælg først, om du ønsker at designe dit rum til at føles blødt og varmt eller mere åbent og køligt.

At vælge den perfekte nuance af grønt trægulv til dit hjem betyder, at du har et langvarigt og alsidigt gulv, der er tidens prøve. Greige kan give en følelse af luksus til elegante  parketgulve  – perfekt til en stue med udsigt. Det kan også være afslappet og uformel i nuancer af drivved, perfekt til en let hall eller en åben grundplan.

HVAD ARBEJDER MED GREIGE?

wembury laminatgolvrum

Wembury drivved

Den moderne stil med grøn skov betyder, at de kan perfekt parres med pops af farve og usædvanlige strukturer. Med denne tendens får du plads til at eksperimentere frit med strukturer, mønstre og accenter.

For dæmpet elegance fungerer greige godt med masser af luksuriøse lag af neutrale farver. Matching af smukke grå gulve med en neutral væg og sprødt sengetøj skaber et lykkeligt soveværelse. Prøv at tilføje naturlige stoffer som uldtæpper og puder til grønne gulve for en rigtig zen-effekt.

Greige handler dog ikke kun om nedstrippet styling. Denne tendens kan fungere som en neutral platform til at køre stænk af lyse farver i hjemmet. Par greige gulve med sorte møbler eller tekstiler for et rent og moderne udseende, mens kvisede tæpper eller kurvtilbehør giver dit værelse ekstra interesse.

Oplev  inspireret trægulvbelægning  til dit hjem.