Med det land, der i øjeblikket er låst og forsøger at holde huset glitrende rent, med børn væk fra skolen og kæledyr løber rundt, kan det se ud som om en vedvarende kamp!

Woodpecker Flooring er tilgængelig for at hjælpe… Woodpecker-historien startede for tre generationer siden med en uovertruffen lidenskab og viden om træ. Lavet af et solidt stykke træ, og hvert bræt er omhyggeligt valgt, graderet og afsluttet for at skabe et udsøgt design. Når den er installeret, skinner træets glans overalt i rummet og giver en ægte følelse af varme til omgivelserne.

Men som alle naturlige stoffer, er træ følsomt over for slid. For at sikre, at det altid ser bedst ud og varer længere, er her nogle trin, du kan tage for at beskytte dine trægulve, mens du beskytter dig selv i lukkeperioden …

 

RENGØRINGSEJERNER
Regelmæssigt fejning med en blød børste vil slippe af med støv og harsk stykker byg på trægulvet, hvilket kan forårsage skader, hvis det får lov til at ophobes. Du kan også støvsuge – helst med et blødt børsteudstyr for at undgå ridser. Bare husk, at en blid berøring er den bedste måde at rengøre trægulvet på.

 

MOPPING
moppelift
Fugt kan beskadige et trægulv, så brug altid en godt snoet moppe ved rengøring, og sørg for at fjerne overskydende væske med det samme.

Trods hvad du måske læser online, må du ikke bruge vand og eddike, sæbebaserede rengøringsmidler, voks eller damprensere på trægulvet. Disse kan skjule gulvets finish, efterlade en grim rest eller udsætte gulvet for overdreven varme og vand, hvilket kan føre til langvarig skade.

 

TIL EN DEPPER RENGØRING
Hvis du har et olieret gulv, beskytter regelmæssig støvsugning og godt snoet mopping dets smukke udseende og fornemmelse. Men til en dybere rengøring af og til skal du bruge Woodpecker   One Coat Soap  . Dette smarte produkt vil rense dit gulv og danne en beskyttende film, som vil hjælpe med at opbygge overflademodstand over tid og gøre dit gulv endnu lettere at rengøre.

 

GULVMATERIER
Kokosmåtteren
Når det drejer sig om at tage sig af dit hårdttræbund, er det naturlige sted at starte ved døren, og en gulvmåtte af god kvalitet vil fange snavs og korn og forhindre skader yderligere ind i dit hjem.

 

RUGS ELLER TÆPELØNERE Vi ved, at den sidste ting,
du vil gøre, er at dække den smukke struktur på dit naturlige trægulv, men undertiden er forebyggelse bedre end kur. Tænk på tæpper eller tæpper til områder med høje fod som døråbninger, gange og trapper. Bare sørg for, at de tæpper, du vælger, passer til et trægulv, da tæpper med gummiunderlag kan fange fugt og forårsage skader.

 

MØBLER Træk aldrig
Castor-kopper-44mm
møbler eller andre genstande over trægulvet – det kan let resultere i grimme buler eller ridser. Woodpecker tilbyder en række filtbeskyttere og rickshaws, der giver dig mulighed for nemt at flytte møbler uden at markere dit gulv.

 

SKO Regler
Undgå at bære tunge sko eller arbejdstøvler, når du træder på dit naturlige trægulv. Høje hæle og især stiletter bør undgås. De udøver en enorm mængde tryk, der let bukker eller markerer endda det hårdeste trægulv.

 

SPILL OPBEVARING
glas vin
Væske er fjenden på dit trægulv, så slå eventuelle spild og drikkevarer op, og lad aldrig vand eller andre væsker sidde i nogen tid. Det ulige dråbe kan ikke skade, men for store mængder vand forårsager permanent skade.

 

SUNLIGHT
Det er spændende at se solen tænde et trægulv og fylde rummet med naturligt lys og varme. Stadig hjælper sollys naturligt med at farven på træet blødgøres, så vær opmærksom på dette og flyt tæpper, tæpper og møbler regelmæssigt for at sikre en jævn modning af farve. Mørke træer såsom valnød er mere modtagelige for falmning, hvilket er værd at overveje, når du vælger trægulve.

 

Kæledyr
kæledyr
Intet er mere naturligt end en hund eller kat, der er krøllet op af ilden og sover på trægulvet. Men husk at holde dit kæledyrs klør beskåret for at forhindre ridser, og hvis der er nogen “ulykker”, skal du sørge for, at de rengøres hurtigt.