Det er ikke skræmmende… endnu et år er næsten gået! Når julen nærmer sig, og vi ser frem til 2019, her er de vanskelige værdier, vi ikke kan vente med at se strømme ind i vores hjem næste år. Hvilket ville du elske at prøve?

 

HØJ KONTRAST

berkeley kældre egetræ trægulve

Berkeley Cellar Oak

Sort er drama, og det kan påvirke derhjemme. Denne dristige farve vises i alt fra tapet til belysning, gulve og møbler. Hold det mat og par med rå, lette overflader for en dræberkontrast.

 

DET KAN IKKE FÅ GODT AT GÅ NU

nøgen indretning stil

Grå er stadig en af ​​landets ægte kærligheder. Men næste års nuancer formes til at være nøgen. Knapt er der jordnære neutraler og sandtoner tilbage. Tænk jute, klud, uld, træ og hamp i kødfulde eller havregryntoner.

 

VAKKER I UNIKET

 samling af håndlavede genstande på væggen

Vi drejer mod hoveder for usædvanlige og håndlavede stykker fra pop-up butikker og lokale kunsthåndværkere. Vores hjem er refleksioner af os selv, og finurlige genstande er den perfekte måde at tilføje noget unikt, mens vi udtrykker vores yndlingsstil.

 

BLOMSTKAST

blomsterstol

Bild:  Cox & Cox Laverton blomsterstol

Traditionelle blomster kommer tilbage i charmerende stoffer og tapeter. De er en sød måde at trække øjet til en funktion eller tilføje små seværdigheder rundt i et rum. Opret en kollision med moderne møbler eller gå lige op i chintz med periodestykker.

 

FÄRGFRITT KABINETRI

Goodrich ecru egetræ køkken parketgulv

Goodrich Ecru Oak

Dyb blues og marineblå nuancer er fortsat populære i klassisk rystestil og minimal kabinetdesign. Fedtekøkkener er smukke, og disse farver komplementerer lettere funktioner til en stille oase i hjertet af hjemmet.

 

NATURAL VARME

dulux krydret honningfarve

Billede:  Dulux

For at få os mere i kontakt med naturen er træagtige nuancer i varmende brun og karamel. Årets Dulux-farve er netop det, en rig ravfarvet tone kaldet Krydret honning. Opret et beroligende og roligt eller hyggeligt og livligt rum med denne alsidige palet.

 

FRIVOLUS FRINGING

kantet lampeskærm og spejl fra oliver bonas

Foto:  Oliver Bonas

Fantastisk kvastdesign i lamper, spejle, puder, gardiner og mere vil svinge på scenen næste år. Med en elsket historie i viktorianske og retro epoker, kan disse stykker tilføje en svag kant eller boho-fornemmelse til vores interiører.

 

OCEAN FEVER

scalloped fløjlstole

Bild:   Anthropologie x Bethan Gray Feathered Occasional Chair

Buede, bølgete, undervandsinspirerede former er indstillet til at svømme ind i vores hjem. Skallopede møbler og opdelte fiskeplader er blot nogle af måderne, vi kan forbindes med mere flydende former på i løbet af det nye år.