Denne uge var vi heldige nok til at besøge  Houzz 2018  , der ligger i en fem-etagers bygning i hjertet af London, Soho. Arrangementet blev oprettet specifikt for at vise interiørtrendene i 2018. Hver etage i det fem-etagers hus bygget og designet af Houzz – en førende platform for ideer til renovering af hjemmet. Vores forventninger var høje, og vi er glade for at bekræfte, at begivenheden ikke skuffede!

Hvert værelse var omhyggeligt gennemtænkt og flød med kreativ stil og udsøgte møbler. Dette sammen med en række strukturer og mønstre resulterede i en reel behandling af øjnene. Og med slutningen af ​​ugen er der ikke noget bedre tidspunkt at reflektere over de utrolige inspirerende interiørtrends for det kommende år …

 

Opholdsstue og spisestue

Indvendige trends, stue, spisestue

Da de kom ind i det daglige område, overtog følelser af spænding. Fra det overvældende lyse og dristige design kombineret med de mørke vægge og det lyse gulv var rummet ikke kun bølget, men rent snit og elegant. Blandingen af ​​stoffer, teksturer og mønstre, der blev brugt i kombination med stænk af fed farver, antydede en stærk indflydelse fra retro-æraen i 70’erne. Blandingen fungerede meget godt og skabte et iøjnefaldende og mindeværdig design.

Sammenlignet med stuen udviklede spisestuen et mere moderne og stilfuldt look. De dæmpede toner af farve og møbler provokerede et naturalistisk tema. Dette bar overalt i resten af ​​huset. De metalliske accenter bragte virkelig rummet og gav det et glamorøst præg.

 

KØKKEN

Indvendige trends, køkken

Køkkenet var meget rent og moderne med mørke enheder og moderne teknologi. De dæmpede jordagtige toner på væggene, fliserne og gulvet afspejler spisestuen stil mens de injicerede meget tiltrængt lys i det store rum. Accenterne med lyserødt, kobber og mønstre gav den finish, der virkelig levende rummet.

 

SOVEVÆRELSE

Indvendige trends, soveværelser

En blanding af forskellige strukturer og mønstre fortsatte ind i soveværelset og badeværelsesområdet. Der var en eklektisk blanding af møbler, der fremkaldte spænding fra offset. Vævede stoffer og moderne håndværk spillede en stor indflydelse i det overordnede design. Dette gentager det naturalistiske tema samt tilføjede personlighed og glæde.

 

BADEVÆRELSE

Indvendige trends, badeværelse

Et sortiment af vævede tekstiler og moderne håndværk, der føres ind i badeværelset og fremkalder charme og karakter.Marmorvægge stemte overens med den jordiske i den aktuelle tendens. Hvert element løftes smukt af overflod af naturligt lys. Elegance og skønhed i rummet design virkelig skiller sig ud.

 

Børnens soveværelse

Indvendige trends, børns soveværelser

Sidst men ikke mindst børnenes værelse. Igen, ikke skuffe designet! Valget af tapeter var enkelt, men alligevel relevant, idet det fandt essensen af ​​barndomsspil. Som det ses i resten af ​​huset, var elementer af det naturalistiske tema stadig til stede gennem valget af møbler og vævede strukturer. Rumindretningen var finurlig, stilfuld og tidløs – samlet set var det en glæde at se!