Uanset om du planlægger at renovere dit køkken eller give det en lille forfriskning, er der mange design at vælge imellem. Bliv inspireret af disse stilfulde udseende og funktioner som trends i år …

 

STYLES

 

MOTER MØDER RUSTIK

2019 køkken tendenser moderne rustik

Berkeley White Oak

Smalle, minimale skabe i neutrale nuancer som grå eller taupe er parret mere og mere med det modsatte: rustikt, naturligt gulv. I 2019 er det håndløse, moderne køkken stadig så relevant som nogensinde, men det pladsaldrede look er en eventyr.

Vores forståelse af kontrast vokser: en åbenhed for at blande moderne og klassiske stilarter for en mere indbydende fornemmelse. Naturligt træ blødgør praktiske køkkenenheder, i kontrast til elegant integration for at skabe et virkelig indbydende rum.

 

NATURLIGT INSPIRERET

Et skridt videre end moderne rustikt er køkkenet, der fuldt ud omfavner en naturlig fornemmelse. I denne moderne tid leder vi i stigende grad efter forbindelser fra naturen for at skabe rolige, indbydende miljøer i vores hjem.

Træ, sten, rotting og grønt er smukt kombineret i lette og luftige køkkener, der føles underdrevne, men stadig er i harmoni. Konceptet er rått og ubegrænset: en blanding af organiske, naturlige farver, der inspirerer en følelse af lethed og afslapning i hjemmet.

 

VERSATIL NAVY

Køkkentrends fra 2019 alsidig marineblå

Goodrich Ecru Oak

I de senere år har marinen domineret scenen for køkkendesign, og dens klasse gør stadig indtryk. At vælge en farve til en så stor investering kan føles skræmmende, men marineblå er hverken imponerende eller begrænsende. Det er en sikker, tidløs skygge.

Med marmor-, kvarts- eller træbordplader er effekten subtil og sofistikeret. Du kan tilføje dit stempel ved at holde sig til en minimal palet eller introducere mere farve – marineblå er lige så alsidig.

 

MATTE SVART

Køkkentrends fra mattsort i 2019

Bildkredit: Rory Corrigan

Fra sikker flåde til sin mere dristige søster … sort. At være bange for mørket bliver hurtigt en eventyr om, at der er mere end én grund til et sort comeback. Skyggen er subtil og dramatisk på samme tid. Det giver altid kontrast og behøver stadig ikke at definere det indre af rummet.

Uanset om det er i enheder, inventar, møbler eller gulv, kan sort bringes ind i dit køkken på små eller store måder. Det parres smukt med naturlige bordplader og hvide stænkskærme; kan kombineres med enhver farve på væggene eller i tilbehør. I en mat finish er det meget trendy.

 

ÅPEN PLAN

Køkkentrends fra åben plan i 2019

Med  Chepstow rustik eg

Åben grundplan passer til vores livsstil i dag. Tendensen er steget siden efterkrigsårene, da traditionel formalitet har givet plads til mere afslappede holdninger i hjemmet.

I denne alder er værelser multifunktionelle, og underholdningen er konstant. Da skærme er blevet en konstant tilstedeværelse, er åbne plantegninger vigtigere end nogensinde for at hjælpe os med at holde kontakten med hinanden.

 

FUNKTIONER

 

UDSKRIVNING TAPWARE

Køkkentrends fra køkkenet 2019

Mixer Tap fra Drench

Med tendensen mod dristigere køkkener kommer moden til sviende tapet. Smukke inventar og inventar tager alle huse fra godt til godt, og de er især mærkbare i køkkenet.

Matte sorte og messing vandhaner er de stilarter at se på i år. Flere unikke alternativer til de blanke kromkonstruktioner, som vi så ofte ser, disse finish er sikker på at gøre dit køkken specielt og appellere til gæsterne.

 

GULVVARME

Køkkentrendene under gulvvarme 2019

En gang en sjælden nyhed, disse dage eftertragtede. Gulvvarme tilføjer virkelig det luksuriøse præg i ethvert køkken. Fordelene er mange: energieffektivitet, lave driftsomkostninger, frigjorte vægge, jævnere opvarmning.

Frem for alt hjælper UFH med at skabe en vidunderlig hyggelig følelse. Det er kompatibelt med trendy naturlige gulvbelægningsmaterialer også til den perfekte kombination af komfort under fødderne:  se vores guide til parring af gulvvarme med trægulve.

 

DURINGBELYSNING

Køkkentrend til pendelbelysning 2019

Med  Goodrich Whitened Oak 

Tre pendellamper hængende over en køkkenø eller spisebord – enkle detaljer, der virkelig kan ændre din plads. Belysning i køkkenet handler ikke længere kun om praktisk brug.

Der er plads til skarpt lys – under skabe og over madlavningsområder – og der er lige så god plads til dæmpere, mere atmosfæriske dele – over mad- og underholdningsområder. Pendelbelysning har aldrig været mere hjemme i køkkenet.

 

ATTRAKTIVE APPARATER

Apparater til køkkentrends 2019

Med  Goodrich Whitened Oak

Stigende i popularitet er parade-backs, elegante apparater, der sømløst integreres med pladsen: induktionskogeplader, håndfri modeller og smarte betjeningsmateriale mat finish og minimale detaljer. Hvidevarer er ikke længere kun til funktion, men også for at gøre indtryk.

 

RENGØR OPBEVARING

Opbevaring af køkkentrends 2019

Og sidst, men ikke mindst, er der virkelig ingen stil men stof i et køkken.

Brede og dybe skuffer, udtrækkelige stativer, åbne hylder, skinner til hængende gryder og pander – disse tilsyneladende små funktioner er så vidunderligt praktiske. Og det er her køkkenkøen kommer til sin ret: et multifunktionelt stykke, der tilføjer en anden dimension til rummet med endnu mere plads til at opbevare, tilberede, spise og underholde.