Parketgulve  var perfekt i den storslåede beliggenhed – på Versailles-paladset – og har været forbundet med prestige lige siden. Ikke kun fremkalder en følelse af historie, men ved at samle træ i forskellige farver og korn i et klassisk mønster, er parketten virkelig inspireret af naturen.

Gennem det 20.  : e  århundrede mønstrede gulve var populære, og parket fortsætter med at nyde en trendy status i dagens interiør. Sammen med minimale ordninger skaber dens fornemmelse af arv en slående kontrast og entusiastisk tid-hædret raffinement.

Parketgulvets klassiske elegance matches af lang holdbarhed og ægte træstabilitet. Derudover er hver blok unik. Med dybe nuancer og rige korndetaljer har du naturens skønhed under dine fødder.

Opret en traditionel indstilling med parketgulve

parketgulv, moodboard, traditionel

Med sine rødder i Europas storslåede paladser og staselige huse overlader parketgulve sig til traditionelt designede rum med periodiske træk og en rustik kant. Her er vores topstil tip til introduktion af parket til et klassisk interiør:

  • Gylden eg parket giver en charmerende farve sprøjt til neutrale rum. Med en rustik overflade supplerer det træmøbler, mens skyggen fremkalder en følelse af varme og hemmelighed i værelserne. Vælg gylden eg som en kontrasterende base til lyse vægge og mørke indvendige detaljer.
  • Et fiskebensmønster passer perfekt til traditionelle indstillinger. Designet har en sans for klasse til sin konsistens og skaber et øjeblikligt samtalepunkt.
  • Vælg en palet med klassiske landfarver inklusive brændt orange og kongegrønt for at inspirere en følelse af storhed i dit rum. Disse nuancer sidder smukt med varme gulve som gylden eg og kaffe.
  • Vil du introducere noget, der er lidt mere unikt for dit hjem? Læg parket i dobbelt fisk eller mursten. Disse mere usædvanlige konfigurationer fusionerer et moderne twist med denne traditionelle gulvstil.

EN Samtidig tilgang til parketgulve

parketgulv moodboard moderne

At hoppe på trenden med at blande periodestilarter og omfavne det eklektiske parketgulv kan gøre en spændende tilføjelse til moderne værelser. Dette er vores foretrukne metoder til brug af parket i et moderne hjem:

  • Par et lyst og minimalt interiørdesigntema med traditionel gylden eg parket i et klassisk fiskebensmønster. Stilen kan give en rustik twist til afgrænsede værelser og skabe en følelse af varme.
  • Vælg parketgulve i en hvidkalket skygge for at fange en lys og luftig skandinavisk stil. Blandingen af ​​moderne maling og traditionelle gulve er meget trend. Læg parket i et mursten, så det ser endnu mere opdateret ud.
  • Parket kommer ikke kun i den traditionelle form og størrelse af træblokke. Opret noget originalt med de bredere blokke og firkanter i vores Goodrich-sortiment. Du kan også blande og matche farver for en endnu mere slående effekt. Se Goodrich   Harcourt  ,  Milton  og  Smoked  for ideer.

MERE VEJ TIL STIL MED PARKEN

Goodrich-Haze-Ek

Her er nogle flere tip til introduktion af parket i dit rum …

  • Husk, at parket giver et mønster til dit gulv. I mindre værelser kan dette få rummet til at føles mindre. Brug møbler i en minimal stil for at undgå et meget travlt look. Som et generelt tip fungerer parketgulve altid bedre i værelser, hvor møbler fungerer som baggrund snarere end et samlingspunkt. Det handler om at få mest muligt ud af din parket ved at få mønsteret ud.
  • Mørke parketgulve giver en smuk kontrast til lyse hvide vægge. Disse nuancer egner sig bedst til større værelser såsom saloner og korridorer, hvor de kan udtrykke sig.
  • Lysere nuancer er fremragende til at skabe en blød og luftig følelse i små eller mørkere værelser. Som en neutral base er gulvet perfekt til møbler og tilbehør, der er mere udsmykkede eller fed.

Find flere idéer til boligindretning på vores  Inspiration-  side.