Vi arbejdede med stylist og ejer af  peastyle  Anwen for at skabe vores  Goodrich Haze Oak- rumssæt  med masser af skandinavisk skønhed. Find ud af, hvordan Anwen fangede udseendet …

For et par måneder siden var jeg stolt af at blive spurgt af Woodpecker om at designe nogle rumsæt til en fotoshoot og vise deres vidunderlige nye gulve.

Mit favorit design at arbejde med var uden tvivl  Goodrich Haze Oak  . Da jeg læste essayet, stoppede mit hjerte næsten ordet “Scandi”. Jeg var over det hele og kunne ikke vente med at åbne den bærbare computer, hoppe på Pinterest og komme på arbejde for at samle en scrapbog med ideer til at bringe sættet til live.

Min opgave var en absolut drøm: “fjernet skandinaviske følelser / rottingmøbler i stuen”. Jeg mener, kom nu… hvem er ikke fan af en lille Hygge? Tænk på hyggelige strukturer, strikkede lag, stearinlys, overdådige puder og botanik. Og at indstille alt dette var det naturlige trægulv. Virkelig rart.

Her var min inspiration:

22e60ac57b8806445b6c585389671d0b

Så indkøbslisten i hånden og behagelige sko gik væk, jeg begyndte begejstret at fylde bagenden af ​​varevognen med masser af sexede scandi-hjemmevarer. Hvis der er en ting, som styling har lært mig, skal du tilføje en hel masse mere, når du synes, du har nok – et tomt sæt spiser bare lysestager og vaser, som en sulten teenage dreng efter en mudret rugby-kamp, ​​og du har brug for indstillinger, masser af muligheder.

Jeg arbejdede med et fantastisk team og begyndte at arbejde på at forvandle et hulrum til en stue med drømme.

Gulvet holdet var ved at væve sin magi med parketten, så var vi på, hængende på min sofa (Mr. P så lidt bekymret ud, da han så forsvinde fra vores stue og ind i bagsiden af ​​varevognen), glidende sassy sidebord til lige den rette vinkel , tag tæpper op og indsæt (ja stick!) billedrammer på væggen. Vi havde det sjovt med puder, draper kvaster på kast for at få den perfekte (men ikke for perfekte) indkvartering i stuen. Alt dette og jeg måtte gå over dette smukke gulv barfod næsten femten gange og ikke en splinter!

Her er det færdige skandalerum til Haze Oak:

Goodrich Haze Oak

I slutningen af ​​dagen googlede jeg virksomheder, der var klar til at smide alle mine tæpper derhjemme!

FÅ SØGNINGEN

Puder –  peastyle   og  TK Maxx

Cast –  John Lewis

Sofa –  limpa

Loftslampe – familie  læge

Matta –  peastyle

Rattan Stol –  IKEA

Sidebord  –  Dunelm  &  Lidl

Print –  Desenio

Macrame Wall Hanging –  peastyle

Gulvlampe  –  peastyle

Tjek Anwens sjove udvalg af skandinaviske tilbehør hos  peastyle