Hvorfor er dit soveværelses gulvvalg så vigtigt? Komfort og afslapning i soveværelset er nøglen, det er stedet, hvor du starter og slutter din dag. Derfor er det meget nødvendigt at skabe en drømmende tilbagetog. Soveværelsesgulve har mulighed for at skildre atmosfæren i dit rum. Valget af farve og stil vil bestemme, hvorvidt dit værelse føles og føles, så valg af det rigtige gulv er nøglen.

Med så mange valg at vælge imellem, har vi begrænset det til vores favoritter …

 

TRADITIONEL STILGOLV

Soveværelse gulv

Berkeley Cottage Oak, konstrueret hårdttrægulve

Traditionelle stilarter af gulve er tidløse skatte, der aldrig vil dateres. Derfor er det altid en sikker satsning at vælge en naturlig farveskærm, når det gælder valg af dit soveværelsegulv.

Ved at vælge en traditionel stil med soveværelsesgulve åbner du dig selv for en overflod af stilindstillinger. Uanset om du tilføjer farvet tilbehør, glamouriserer det med teksturerede stoffer og antydninger af metal eller holder det rent og minimalistisk, er mulighederne uendelige.

Vores  Berkeley Cottage Oak  er et konstrueret trægulv med ekstra rustik klassificering. De store knuder og de mørke splitter udgør den naturlige skønhed af ægte træ, hvilket gør det til et ekstra specielt gulv. Denne charmerende karakter på denne etage giver dit element soveværelse og varme.

 

VINTAGE STIL GOLV

Soveværelse gulv

York antik eg, massivt trægulv

Mørke rige toner af kaffebrune og fløjlsagtige chokoladetoner. Mørke gulve er klassiske fra sæsonen. Det er luksuriøs og giver et strejf af raffinement til dit rum.

Ved at introducere mørke træmøbler og elementer i mahogni, skinner dit vintage tema igennem. Men hvis denne idé er for intens, skal du ikke være bange for at blande den med noget lettere tilbehør og stænk. Mørke gulve kombineret med lysere toner af fløde og hvide møbler moderniserer øjeblikkeligt dit soveværelse. Men hvordan du designer det, rige rige mørke soveværelsesgulve er altid en vinder.

Vores  antikke  egegulv i York personificerer den luksuriøse følelse af vintage stil. Vi elsker især de varme toner og den naturlige struktur på dette gulv.

 

SCANDI STILGULV

Soveværelse gulv

Oxwich Whitewash Strand, bambus gulvbelægning

Det skandinaviske tema er stadig et populært valg blandt designere og husejere, og det er let at forstå hvorfor. Det minimalistiske look er let at opnå med lys hvidt / gråt gulvbelægning i kombination med en blanding af grå, hvide og sorte møbler. Der er et reelt element af friskhed og klarhed med Scandi-udseendet.  

Vores  Oxwich Whitewash Beach  bambusgulve er en fantastisk repræsentation af Scandi-udseendet. Med sin hvide overflade og holdbare struktur er det et bæredygtigt og miljøvenligt alternativ. Bambus er et af de mest holdbare gulvmaterialer omkring, så hvis du leder efter stilfulde, men miljøvenlige soveværelsegulve, skal du ikke lede længere.

 

PARKETGULV

Soveværelse gulv

Goodrich kaffe eg, parket, konstrueret trægulv

Parketgulve har fået fart i år, det er uden tvivl den største interiørtrend i 2018. Med sin tidløse stil er det let at forstå, hvorfor folk bliver skøre.

Vores  Goodrich kaffe  egetrægulve er et fremragende eksempel, der illustrerer parkets ægte skønhed. De naturlige detaljer og den varme kaffeskygge gør dette til et hyggeligt, men klassisk valg, der passer til alle soveværelsestilarter. Hvis du leder efter elementer i den klassiske og moderne stil og leder efter noget unikt charmerende, er parketgulve det perfekte til dig.