Ønsket om  parketgulve  blomstrer fortsat, efterhånden som flere forelsker sig i det karakteristiske mønster. Og for at holde trit med stigningen i efterspørgsel og aktuelle tendenser er der en række farver og mønstre at vælge imellem, fra lyse til mørke gulve – der er en perfekt stil, der passer til alle interiørdesigntemaer.

Når det drejer sig om at vælge mellem lys eller mørk parket, er der mange ting, man skal huske på, såsom det overordnede look, du vil opnå, strømmen af ​​naturligt dagslys og størrelsen på dit værelse. Mørk parket er perfekt til tilføjelse af drama, og selvom det kan få et rum til at føle sig mindre, hvis det er korrekt designet, vil et mørkt gulv forbedre den hjemlige, men alligevel elegante fornemmelse. Og let parketgulv kan hjælpe med at skabe et mere rummeligt og moderne look.

Se på vores tiptips og tip om nogle af vores yndlingslys og mørke parketgulve …

 

LYS, LYS OG VÆRD

lys parketspætte gulv

GOODRICH COTTON OAK 

Bomuldsræ er det letteste i vores parketgulvserie. Med en hvidkalket overflade børstes hvert bord for at forbedre skønheden i trækornet, hvilket resulterer i et vidunderligt let gulv. De hvide toner og naturlige detaljer fungerer smukt med et blødt farveskema – vi elsker især den subtile kontrast af ferskenfarven mod det hvide gulv. For at forbedre dette moderne look skal du vælge neutralt tilbehør med accenter af bløde pasteller og strejf af guld.

 

Lys - Goodrich Whitened

GOODRICH WHITENED OAK 

Lys farve med en moderne blanding af linned og askeskærme. Whitened Oak er fremragende frisk. Hvert bræt er vidunderligt skabt med en glat overflade og rustikt design. Kombinationen af ​​naturlige detaljer og forskellige nuancer gør Whitened Oak til en favorit blandt vores kunder. Den lette finish skaber en perfekt base for stil – mørke og lyse vægge fungerer lige så godt. For at få et avanceret look kan du eksperimentere med en kombination af grå, glas og moderne indretning.

 

lys parketspætte gulv

GOODRICH CASHMERE OAK 

Chevronmønsteret i Cashmere Oak i kombination med den lyse farve giver et smukt moderne gulv. Brædderne er gennemblødt i bløde hvide nuancer med sublim detalje og struktur – der er en ren elegance i hver planke.

Lad gulvet stjæle showet, hold væggene neutrale og eksperimentere med forskellige strukturer for at forbedre den naturlige fornemmelse. Tilføj sprøjter med grønt for at komme udenfor – du kan aldrig have for mange planter, og de vil give dit værelse liv.

 

MØRK, DISTINKTIV & UNDERFULDT

mørkt parketspætte

GOODRICH TRUFFLE OAK

Truffle Oak er beriget med mørke kakaotoner og naturlig struktur og er klart olieagtig og lysende. Hver blok er unik og samles for at skabe et udsagnsgulv, sprængeligt med personlighed og skønhed. Par med en lys interiørdesignplan for at skabe en lys og luftig følelse. Og se det naturlige dagslys hoppe af hvert bord, hvilket forbedrer strukturen og detaljerne vidunderligt.

 

mørkt parketspætte

GOODRICH ESPRESSO OAK

Espresso eg er rig og sofistikeret i farve. Med en masse mørke toner og vidunderlig tekstur er dette gulv det perfekte valg til et hjem i traditionel stil. De forskellige farvetoner komplementerer en række træmøbler. Vælg mørke nuancer for at forbedre den luksuriøse og traditionelle fornemmelse. Og tilføj et udvalg af stueplanter for at injicere en indbydende farve sprøjt.

 

mørkt parketspætte

GOODRICH CHARRED OAK 

Charred Oak, der er smukt modig, fanger den spændende følelse af et genanvendt parketgulv. Med en række farvevariationer er Charred Oak bemærkelsesværdigt unik. Hvert bræt er blevet besværligt for hånden til kopiering af mærker, buler og tumlede kanter af gammeldags træ – faktisk et enestående gulv.

For et ultra-moderne look, par med lyse og dristige farver. Vælg en blanding af mønstre og teksturer for et finurligt look. Eller hold dine vægge og møbler neutrale og lad gulvet gå i centrum.

Hvis du føler dig inspireret og ønsker at se nærmere på et af vores parketgulve, bestil en gratis prøve for at se detaljerne og strukturen på tæt hold –  se hele Goodrich-serien her.