Vi elsker at se ændringer, især når det er så smukt som denne. Woodpecker blev anbefalet til Alex af hendes fantastiske tømrer, der var ansvarlig for alt sit træværk i hele huset såvel som flere kontakter på Instagram. Og vi er så glade for, at hun er tilfreds med det færdige look – alt ved rummet er simpelthen drømmende. Alex taler til os gennem sin renovering ..

Vi er DIY-entusiaster, der i øjeblikket renoverer vores victorianske hus i Leeds, og vi gør så meget vi kan selv. Vi har også en to år gammel datter (som er over månen for endelig at have en stue at løbe rundt i)!

parket i hakkespætte

Det færdige look med   Woodpecker Goodrich Espresso

 

Før gulvet blev lagt, havde rummet brug for ny elektricitet, vinduer, gipsplader og gips på grund af fugt. Og når det kommer til selve gulvinstallationen, var vi nødt til at udjævne gulvet med en kombination af krydsfiner og selvudjævnende sammensætning.

Alex 6

DET ORIGINALE RUM FØR RENOVERINGEN

 

For at forbedre rumets karakter tilføjede vi paneler, skabte en stenhård (med brolægning fra vores have), og vi restaurerede pejsen for at skabe en vidunderlig periode-funktion.

Alex 7

RUMMET TAGER FORM UNDER KONSTRUKTIONEN 

 

Vi brugte nogle af parketplankerne til at skabe en kant rundt i rummet for at få et mere færdigt look. Vi har eksperimenteret med en kombination af antikke og moderne stilarter, idet vi respekterer husets periode, men tilføjede moderne vendinger, hvor vi kan … Dette er en af ​​grundene til, at vi elskede Woodpecks gulve.

Alex 3 redigering

EN PARKETKANT MED  GOODRICH ESPRESSO OAK

 

Jeg fandt det meget vanskeligt at finde en mørk parket, der markerede alle de rigtige firkanter (den perfekte farve, en mat overflade og et tekstureret trækorn), hvilket nok er grunden til, at jeg bestilte så mange prøver – jeg bestilte ca. 15-20 fra forskellige websteder! Og mange af dem blev kastet med det samme, fordi jeg straks vidste, at de ikke havde ret.

Jeg vidste, at Goodrich Espresso var den for mig, da testen blev gennemført. Størrelsen var perfekt, og tonen var varm og hjemlig, men stadig sofistikeret. Den matte finish føltes moderne, og jeg elskede strukturen i det naturlige trækorn med de subtile forskellige nuancer på hver planke.

Alex 5

DET FÆRDIGE LOOK MED EN KOMBINATION AF TRADITIONELLE OG MODERNE FUNKTIONER

 

Vi er virkelig over månen med det færdige resultat, og vi elsker absolut produktet. Det føles elegant og moderne og gifter sig stadig smukt med rummets originale periodefunktioner. Informationsguiden gjorde det nemt at designe grænsen, og lad os være kreative i rummet. Vores eneste beklagelse er, at vi ikke vidste om det, før vi installerede gulvet i resten af ​​huset! Stuen er blevet holdt i lang tid (i alt fire år!) Så vi er helt glade for at have et resultat, der passer så perfekt ind i resten af ​​huset.