HVAD ER WALNUT-GULV?

Valnødgulve  er elsket af sine bløde chokoladetoner og varmende appel. Dens flydende nuancer er virkelig iøjnefaldende og giver en luksuriøs følelse i hjemmet. Træet har også en blank kvalitet, det ser ofte ud til at skimre eller glødes, når lyset fanger sin kornstruktur.

valnød gulv harlech valnød

valnød træ

Valnød er en af ​​de mest alsidige hårde træer på planeten. Foruden gulve er der dens møbler, smykkeskrin og endda instrumenter. Arten er hjemmehørende i Centralasien, men vokser mange steder rundt om i verden, herunder Nord- og Sydamerika, Frankrig, Tyrkiet og Storbritannien.

Valnødtræer vokser hurtigt og kan nå højder på 25 fod på mindre end 10 år. Træet er lidt blødere end eg, men stadig imponerende holdbart med de stærkeste kufferter, der er 100 fod høje og lever i 200 år.

Træet producerer også en stor frugt, der er en af ​​de ældste kendte træfødevarer og en af ​​de sundeste nødder på planeten. Valnødspisk nogen?

STYLING ValnødGULV

Valnødgulve værdsættes for deres rige farver og holdbarhed og er centrale i værelserne. Den fortryllende blanding af kakaofarver og naturlige mønstre skaber en slående base, der er perfekt til at skabe kontrast og let kan parres med traditionelle eller moderne temaer. Tjek vores stilideer nedenfor …

valnød gulv humør bord

NICE farver

Valnødgulve og varme farver nuancer gør det perfekte par. Undgå stærke hvide eller kolde pastelfarver og vælg mere farverige, dybere nuancer. Få en hyggelig atmosfære med sennepsfarver, eller land det humørige look med dyb lilla og azurblå.

MONOCHROME MØBLER

Selvom hvidt kan se stærkt ud på væggene, er lyse hvide møbler ideelle til en moderne, minimalistisk stil. Og kontrasten mellem møblerne og gulvet er slående. Alternativt kan sorte kabinemøbler løfte de mørkere toner i træet i en traditionel, men vanskelig periode.

LUFTTILBEHØR

Skinnende tilbehør i krom, kobber og glitrende guld kan direkte give en ekstravagant følelse af valnødgulve. Høje og usædvanligt formede skinnende vaser, skinnende lysarmaturer og skinnende tilbehør vil lege med træets glans for at forbedre det overdådige udseende.

INDUSTRIELLE ILLUSIONER

Valnødgulve er en interessant base for industrielt interiør, der giver varme og farve til en interiørstil, der normalt er kold og monokrom. De chokoladeagtige toner tilføjer en anden dimension til de rustikke møbler i lagerstil, som er hæfteklammer i dette tema, hvilket giver en hyggeligere og mere hjemlig følelse i blandingen.