Vi har set på vores top 10 favoritstilarter fra vores gulvkollektion for at inspirere din næste indretningsstil. Se på vores praktiske tip og tricks til, hvordan man skaber ethvert look…

 

Utroligt grønt

OPBEVARING

Brecon Warehouse Oak

Askeskærmene og de karakteristiske savsmærker i Brecon Warehouse skaber et moderne og elegant gulv. Og når parret med dristige, kontrasterende vægge vokser rummet til liv. Vi elsker især denne smaragdgrønne; det supplerer smukt de grå nuancer i Warehouse Oak.

Men vores foretrukne aspekter af dette rumssæt er strejf af guld og naturlige strukturer – de er det perfekte valg af tilbehør til dette look, der giver vidunderlig dybde og stil.

 

BURNT

Berkeley Burnt Oak

Burnt Oak er fyldt med tonede vendinger og rustikke detaljer, og den ulykkelige karakter skaber et virkelig unikt gulv, som du kan beundre. Bronzefarverne komplementerer et mørkt interiør perfekt, og tilføjelsen af ​​guldtilbehør forbedrer de rige toner på gulvet og skaber et luksuriøst look.

Vi elsker rummet og varmen i dette rum – det har stil skrevet over det hele, og tilføjelsen af ​​frisk grønne omgivelser giver rummet liv.

 

SCANDI-STIL

Dis

Goodrich Haze Oak

Goodrich Haze er en af ​​vores mest solgte og en af ​​vores personlige favoritter. Sættet asketoner i kombination med det vinklede chevron parketmønster giver en sjov og moderne twist på et traditionelt design.

Den hvidkalkede overflade giver gulvet et unikt udseende og komplementerer et scandi-inspireret rum perfekt. Mørke møbler med monokrome elementer giver en indbydende kontrast, og tilføjelsen af ​​naturlige strukturer giver øjeblikkelig dybde og komfort.

 

VITRÖKT

Harlech White Rökt

Naturlige toner går over hvid røg med indviklet korn og vidunderlig struktur i almindelig syne. De lyse toner parret med naturlige strukturer og et lyst interiør skaber et hjemligt look til Scandi-udseendet. De forskellige træfarver viser en vidunderlig varme og en trøstende følelse.

 

VIRKELIG RUSTIK

SOMMERHUS

Berkeley Cottage Oak

Cottage Oak er pragtfuldt med rustikke detaljer og er fuld af charme. Hver planke er dekoreret med detaljer og en dejlig struktur. Den naturalistiske karakter skaber et smukt alderen præg. Og når de er parret med gule toner, skinner varme i træet igennem for at skabe et øjeblikligt hjemligt, men elegant look.

 

HVID planlagt

Chepstow hyvlad vit ek

Vi elsker denne rige dybblå nuance, især når den er parret med sort tilbehør og overdådige strukturer. Kontrasten fra dette dristige interiør mod den hvide overflade på Chepstow Høvlet giver et moderne indtag af det traditionelle rustikke design, og vi elsker det!

 

Bølgermørke

KÆLDER

Berkeley Cellar Oak

Det industrielle look er en anden favoritstil af vores. Åben grundplan med afdækket indretning er nøglen til at skabe dette moderne look. Start med en neutral palet, og bygg med sorte møbler, og hold tilbehøret til et minimum. Eksperimenter med en række forskellige grå, sorte og neutrale toner for at forbedre den industrielle fornemmelse.

Vores Berkeley Cellar Oak er det perfekte valg til at supplere denne indretningstil. Den rige mørke farve har pletter af karameltoner, der løber gennem den, hvilket skaber et vidunderligt trist og slidt look – det er et gulv at elske!

 

char

Goodrich Charred Oak

Fed, flot og bølget – det er svært ikke at forelske sig i Charred Oak Parket. Hver blok er smukt unik med forskellige toner og detaljer og tilføjer vidunderligt drama til enhver rumstil.

Lyst og fed tilbehør skaber en elegant og moderne kontrast til det vidunderligt mørke parketmønster. Vi elsker især kontrasten mellem orange og grøn. Det giver en plet af løftende farve og omdanner udseendet til en stilfuld oase af inspirerende glæde.

 

PRETTY PASTELS

MOONBEAM

Salcombe Moonbeam Oak

Smukt blødt og delikat, vi elsker valget af pastel i dette rumssæt. Kombinationen af ​​farver supplerer udelukkende de bløde toner fra Moonbeam Oak. Valget af bløde farver, fine strukturer og enkle mønstre skaber en finurlig stil, som du ikke kan undgå at blive forelsket i.

 

saltet

Goodrich saltet eg

Vidunderligt lys i farve og beriget med naturlig skønhed er Salted Oak en anden favorit af vores. Det traditionelle sildebensmønster i kombination med bløde farver giver et moderne look. Vi elsker især hvordan de bløde grå vægge supplerer gulvet med asketoner.