Velkommen til vores online butik www.woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk for salg af Woodpecker® gulvprodukter

Det er nu tid til at introducere bambusgulve til Danmark produceret af en europæisk førende producent Woodpecker Flooring UK.

Miljøvenlige og bæredygtige gulvprodukter bliver moderne og attraktive miljøvalg for boliger og virksomheder!

 

25 ÅRS GARANTI
Valg, stabling, tørring, afkøling, klipning og efterbehandling – i hvert trin i Woodpecker-processen stræber vi efter at producere det hårdeste gulv, som vi giver 25-års garanti. Resultatet er et gulv, der giver en varm og strålende atmosfære til dit hjem nu og i mange år fremover.

TRÄPECKNINGSVÄGEN

Om Woodpecker Flooring UK  :  D en verdenskendt specialist inden for gulvprodukter til design og konstruktion.

Woodpecker er et familiedrevet firma med en arv inden for træindustrien, der går tre generationer tilbage. Vores firma blev grundlagt af Bruce Ker i 1975. Han var en dygtig håndværker, der elskede at lære folk at arbejde med træ. Hans søn Nelson fortsatte traditionen og fokuserede sin forretning på træbearbejdningsmaskiner.

På grund af sin lange erfaring inden for gulvebranchen kan Woodpecker udvikle unikke, skræddersyede gulvdesignløsninger, der imødekommer usædvanligt høje krav fra industrikunder. Woodpecker er gennem sin ekspertise, verdensomspændende netværk, gulvdesignmetode og innovative holdning globalt anerkendt som det premiummærke for gulvdesign og byggeprodukter. Bliv forbløffet over det imponerende udvalg af kunder og referencer, der allerede er opdaget af Woodpecker.

Besøg vores online butik  woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk/shop for at få et godt kig på alle gulvmodeller og andre produkter, vi tilbyder i vores store sortiment, produceret af 100% miljøvenligt og holdbart Woodpecker kunstgulv, som er det moderne svar på dagens krav om bæredygtig konstruktion og dermed bidrager vi med vores nye bæredygtige løsninger til den danske byggesektor. 

Træspånsgulve er stærkere end andre bekræftet af byggebranchen. Takket være sin høje slidstyrke er gulve det perfekte materiale til industriel bygning og offentlige boliger. Vores producent Woodpecker fra England er kendt over hele verden for sine moderne design og gulvprodukter af god kvalitet. Der er 100% kvalitetsgaranti på deres gulvprodukter, der er specielt tilpasset Skandinavien og den danske bygning og klima. I industri, fabrikker og pakhuse, kontorer / butikker er det vigtigt, at gulvbelægningen og andre byggematerialer tilpasses den belastning, de kan modstå, og som vi kan tilbyde.

Vi leverer Europas førende økologiske gulvprodukter og parket, som er holdbare, miljøvenlige og af højeste kvalitet, og vi tilbyder en garanti på op til 25 år.

Woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk er også en leverandør af smukke, organiske og holdbare dækmaterialer indendørs og udendørs og andre  gulvprodukter.

Fordelene ved at handle hos woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk er, at Woodpecker-selskabsproducenten er kendt i hele Europa, England og USA og en af ​​de største producenter af gulvprodukter i verden. Hvilket også er din sikkerhed for høj kvalitet og for garanteret god handel i vores online butik.

I Danmark bruger vi 80-90% af vores tid indendørs, hvorfor den fysiske ramme betyder meget for sundhed, læring og produktivitet. I dag er øjnene ofte stærkt fokuseret på faktorer som pris pr. Aktie. kvadratmeter og bygningens energiforbrug, fordi du bare glemmer, at byggematerialets holdbarhed og miljømæssige nøjagtighed betyder meget, når du bygger eller møblerer i hjem, der faktisk vil forværre det virkelig sunde hus for vores velbefindende.

Derfor skal den danske byggebranche nu sætte folk i centrum, når vi bygger.

Derfor er det meget vigtigt at fokusere på de positive effekter af et godt indeklima og dermed på, hvordan vi skaber bedre livskvalitet, bevægelse, læring og produktivitet, når vi taler om private hjem, børnehaver og kontormiljøer osv.

Vi bør fokusere på vores bæredygtighedskrav i udbudsmaterialet, opdelt i social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed samt teknisk og proceskvalitet. Også krav til lavt energiforbrug, begrænset brug af materialer med miljøskadelige stoffer, korrekt håndtering af bygningsaffald, at der kan opnås et godt indeklima, og at der udarbejdes en drifts- og vedligeholdelsesplan for huset.

DGNB-certificering som et værktøj, og det giver en struktur til at tale om projekternes bæredygtighed og derfor med DGNB-certificering vil der komme noget mod sundere bygninger, men forskellen mellem konstruktion og drift er stadig en stor udfordring.

Kilde:  https://byggeri-arkitektur.dk/article/Sustainable-Build/Jagten-for-det-good-indliv  Læs også mere om dette:   http://www.sustainablebuild.dk


Vi er forhandler af Woodpecker Flooring UK i Danmark og tilbyder derfor et stort udvalg af premium gulvprodukter.

Vi godkender webshoppen , for  at se beviset skal du klikke på logoet herunder. 

Besøg vores online butik ved at klikke her: woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk  her kan du se på alle gulvmodeller, som vi tilbyder i vores store udvalg af 100% miljøvenligt og holdbart Woodpecker hårdttræ. Alle produkter er 100% miljøvenlige, testet og bekræftet af alle internationale produktstandardorganisationer.  Vi leverer varer direkte til den ønskede leveringsadresse. Hurtig levering direkte fra Woodpecks eget logistiklager i England.

Med et Woodpecker-gulv vil du opleve en storslået kombination af holdbarhed og ekstrem holdbarhed
Woodpecker gulvprodukter er trendy, miljøvenlige og holdbare

Træspånsgulvprodukter er forbundet med hårdttræ i de skandinaviske breddegrader. Så dette er virkelig et “trægulv”, der er holdbart og modstandsdygtigt mod ridser, snit og almindeligt slid. Der er forskellige typer gulve, som alle har deres fordele. Som sagt er et Woodpecker-gulvprodukt meget holdbart og en relativt ny type træ på det skandinaviske og danske gulvmarked.

Woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk er en leverandør af smukke, miljøvenlige og bæredygtige gulvprodukter indendørs og udendørs, parket og gårdhave til både private og kommercielle byggeprojekter.

Woodpecker-gulvprodukter har også FSC- certificering,   som er verdens førende skovforvaltningsstandard.

At passe på miljøet er vigtigt for os, så vi bruger kun træ med FSC® (Forest Stewardship Council®) eller PEFC (Program til godkendelse af skove) -certificering. Ved at vælge vores træ ansvarsfuldt er Woodpecker-gulve ikke kun smukt – vi kan garantere, at det er etisk anskaffet.

Se også videoen om Woodpecker Flooring Økologisk ansvarlig

For at modtage et uforpligtende tilbud med attraktive priser for Woodpecker® gulvprodukter, send en e-mail til:  info@woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk