BAMBOO OG TRÆ ER VIRKELIG DE NATURLIGE “Uafhængige” ressourcer med ekstern bæredygtighed for miljøprodukter til det dansk marked for både boliger og forretningsbygninger.


Miljøvenlige byggeprodukter lavet af bambus og træ, løsningen for din evige holdbarhed !

Produkter af bambus og trægulve er det bedste miljøvenlige valg til de rigtige bæredygtige byggeprojekter!


 HVAD ER BÆREDYGTIGHED – Det er en god guide til reel bæredygtighed!

Bæredygtighed. Hvad er det egentlig?   At vi er interesseret i hinanden og verden, er de fleste af os tydelige. Men går du i detaljer, når det kommer til hvad der egentlig menes med at være bæredygtig? Under linket finder du en systematisk gennemgang af de vigtigste spørgsmål inden for bæredygtighed. Når du er færdig, ved du alt fra hvad der kræves for at et hus skal være bæredygtigt til enhver form.

Hvad er et bæredygtigt hus?   Et bæredygtigt hus er kendetegnet ved, at det er bygget af miljøvenlige eller genanvendelige materialer. Derudover skal det have et reduceret energi- og ressourceforbrug. Og så skal den bruge alternative opvarmningsmetoder. Kort sagt: Et hus, der består af materialer, der har haft minimal miljøpåvirkning gennem hele husets livscyklus.

Er bæredygtighed god for din økonomi? Det korte svar er JA! Det, der er godt for miljøet, er også godt for økonomien. Under alle omstændigheder kan det argumenteres for, at bæredygtighed er en virkelig god langsigtet finansiel investering. Økonomer fortolker bæredygtighed som at give fremtidige generationer mindst den samme velfærd, som vi lever under. Det er indlysende, at natur og klima også er vigtigt for velfærd – og det kan derfor være værd at spare på de ressourcer, vi forbruger i dag. Det bruges i stigende grad til økonomiske instrumenter.

Kilde:  https://groenforskel.dk/hållbarhet

For mere information om Woodpecks miljøvenlige og bæredygtige bambusprodukter, læse artiklen Business Bamboo Products – den miljøvenlige og bæredygtige løsning for den danske bygningsindustri  i Dansk Byggeri + Arkitekturs største webportal her:   https://byggeri-arkitektur.dk/Erhvervs- bambu Produkter -sikker miljø og bæredygtig løsning-til-den-danske byggeri


Vi ved, hvor vigtig miljøvenlighed, bæredygtighed, kvalitet og produktsikkerhed er for dit projekt. Derfor er alle vores Woodpecker-produkter certificeret i henhold til de højeste internationale standarder og kvalitetskontrolleret af vores producents eget team.


BÆREDYGTIG ØKO-TRÆ OG BAMBOO-SKOG OG FSC-CERTIFIKATION

Bambus og træ er især populære i holdbare byggematerialer, da de producerer 30 procent mere ilt end et almindeligt træ – og absorberer lige så meget CO2 på fem år, som en eg gør i 160 år.

Faktisk tænker en ud af fem af os dansker på bæredygtighed som en del af at få byggematerialer til vores hjem.

Derfor har vi en bred vifte af 100% miljøvenlige, holdbare og holdbare bambus- og trægulve og andre indendørs, semi og udendørs miljøvenlige byggematerialer til brug i industriel og privat byggeri på hospitaler, stationer, sportsarenaer, kontorer, hjem, børnehaver, skoler, institutioner, etc.

Husk også, at alle vores bambus- og træprodukter har CE- og FSC-certifikater, som er verdens førende skovforvaltningsstandarder og dermed leverer produkter af højeste kvalitet med en produktgaranti på op til 25 år.


Holdbart og træ: C02-neutral eller bedst i hele  livscyklussen. Sundt indeklima – lave emissioner.

Alle Woodpecker®-produkter er også et sundt valg, da de er antistatiske og anti-allergiske.

For et sundt indeklima er det vigtigt, at produkter, der bruges indendørs, har meget lave emissioner og opfylder den europæiske E1-standard. Alle Woodpecker-bambusprodukter opfylder denne standard, og flere af dem er endda lavet med lim uden tilsat formaldehyd, som opfylder E0-standarden, den strengeste tilgængelige standard.

I Skandinavien tilbringer vi 80-90% af vores tid indendørs, hvorfor den fysiske ramme betyder meget for sundhed, læring og produktivitet. I dag er øjnene ofte stærkt fokuseret på faktorer som pris pr. Aktie. kvadratmeter og bygningens energiforbrug, fordi du bare glemmer, at byggematerialets holdbarhed og miljømæssige nøjagtighed betyder meget, når du bygger eller møblerer i hjem, der faktisk vil forværre det virkelig sunde hus for vores velbefindende. Derfor skal den danske byggebranche nu sætte folk i centrum, når vi bygger.

Derfor er det meget vigtigt at fokusere på de positive effekter af et godt indeklima og dermed på, hvordan vi skaber bedre livskvalitet, bevægelse, læring og produktivitet, når vi taler om private hjem, børnehaver og kontormiljøer osv.

Vi bør fokusere på vores bæredygtighedskrav i udbudsmaterialet, opdelt i social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed såvel som teknisk og proceskvalitet.  Også krav til lavt energiforbrug, begrænset brug af materialer med miljøskadelige stoffer, korrekt håndtering af byggeaffald, at der kan opnås et godt indeklima, og at der udarbejdes en drifts- og vedligeholdelsesplan for huset.

Kilde: http://www.sustainablebuild.dk


Alle Woodpecker® Bamboo-produkter tilbyder klare bæredygtighedsfordele, hvilket bidrager til en højere LEED- og BREEAM-certificering til grønne byggeprojekter.

 

Derudover er alle Woodpecker bambusgulve og trægulve blevet evalueret af klasse A og A + med hensyn til emissioner af flygtige organiske forbindelser: hvilket er den bedste klassificering!