Politik til beskyttelse af personlige oplysninger og cookies

Oversigt: Privatlivspolitik på kort sigt

Woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk indsamler, bruger og offentliggør personlige oplysninger i overensstemmelse med lov om personlig information.

Woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk håndterer personlige oplysninger indsamlet fra medarbejdere, kunder, forretningspartnere og andre mennesker på en ansvarlig og forretningsmæssig måde. Vi overvåger indsamling og nøjagtighed af personlige oplysninger, sikrer ajourført opgørelse af personlige oplysninger og beskytter oplysninger indsamlet mod uautoriseret brug eller videregivelse

Woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk er forpligtet til at beskytte dit privatliv og har oprettet denne fortrolighedserklæring for at vise vores faste forpligtelse til privatliv. Følgende beskriver vores metoder til indsamling og formidling af information til webstedet på URL:  https://woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk

Woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk vil ikke videregive eller sælge besøgende information til tredjepart.

Alle oplysninger, du giver os, hvad enten det drejer sig om forretningsmæssige eller personlige oplysninger (f.eks. Dit navn eller adresse), kan muligvis ikke ses af nogen tredjepart.

Dette websted kan indeholde links til andre tredjepartswebsteder; Bambu-eco-golv.se er ikke ansvarlig for fortrolighedspraksis eller indholdet af sådanne websteder.

Denne fortrolighedserklæring præsenteres ikke som en juridisk bindende aftale.

Mere information om  oplysninger, vi kan indsamle og bruge

Der er sektioner på vores hjemmeside, hvor vi kan bede dig om at tilføje dine personlige oplysninger for at få adgang til dokumenter, eller downloade forskellige objekter eller kontakte Bambu-eco-golv.se

Al information, du giver, forbliver Woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk’s sikrede ejendom. Under ingen omstændigheder vil det blive solgt eller lejet til nogen tredjepart. Bambu-eco-golv.se kan dog bruge dine kontaktoplysninger til at sende dig de oplysninger, du specifikt har anmodet om, eller andre oplysninger eller nyheder om vores firma og tjenester. Dine oplysninger kan bruges i en samlet form til markedsanalyse af vores webstedstrafik.

Ud over de personlige oplysninger, du måtte give, kan Woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk undertiden bruge software eller andre værktøjer, der muliggør indsamling af relevant teknisk information, f.eks. IP-adresse (Internet Protocol), det operativsystem, der bruges på din computer, mærket og versionen af ​​browseren, der bruges til at få adgang til vores websted, forskellige trafikmønstre og adressen på alle henvisende websteder. Bambu-eco-golv.se sporer altid, hvordan en besøgende ankommer til webstedet Woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk, men vi vil aldrig prøve at indsamle information fra websteder, du har besøgt, før de besøger webstedet Woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk.

Brug af personlige oplysninger

Woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk kan bruge dine personlige oplysninger til følgende formål;

For at du skal kunne bruge webstedet uden at skulle indtaste adgangskoder eller loginoplysninger gentagne gange

For at levere oplysninger eller tjenester, du har anmodet om

For at hjælpe os med at administrere og evaluere vores indhold for at sikre, at det er relevant og passende for dig

For at advare dig om virksomhedsnyheder, produktopgraderinger, anden ny information og nye produkter og tjenester fra Bambu-eco-golv.se.

Hyperlinks til andre sider

Woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk kan tilbyde links på vores websted, der er rettet til eksterne tredjepartswebsteder (som altid er sikre websteder)

Vi har ingen kontrol over indholdet på andre websteder eller brugen af ​​information, de indsamler

Vi anbefaler, at du altid gennemgår fortrolighedspolitikken på tredjepartswebsteder, du besøger dem må ikke følge de samme politikker som os

Uden at deltage

Dette websted giver besøgende mulighed for at vælge at modtage kommunikation fra os og vores partnere på ethvert tidspunkt, vi anmoder om oplysninger om besøgende.

Hjemmesiden giver besøgende mulighed for at stoppe med at modtage fremtidige beskeder på en af ​​følgende måder:

Send en e-mail til vores team om din anmodning om at afmelde dig fra en bestemt mailingliste. Du kan sende en e-mail til info @ woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk