Ofte stillede spørgsmål om gulve og handelsforhold.

Hos woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk ønsker vi virkelig at gøre det let for vores kunder at handle hos os.

Vi har derfor samlet en række af de mest almindelige spørgsmål i gulve- og handelsbetingelser :

Køb af varer

Vi anbefaler, at du, før du foretager et køb, læser nøje om vilkårene for handel her:  https://woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk/servicevillkor Er det muligt at hente din ordre på din adresse?

Svar: Nej, da produktet normalt leveres direkte fra vores leverandørs Woodpecker lager i England til din leveringsadresse. Og kun et par gange, siden vi har købt bestilte varer på forhånd, vil det være muligt at hente dine bestilte varer på vores adresse i Esbjerg.

Kan jeg få et spornummer på min ordre?

Svar:  Hvis din ordre sendes med et sporings- og sporingsnummer, modtager du en separat e-mail med denne, når din ordre sendes.

Var der en faktura fra Woodpecker i pakken, da min ordre blev leveret?

Svar: Det er korrekt – vi sender din faktura som en PDF-fil til din e-mail-adresse, når vi har modtaget din ordre, mens varen er leveret direkte fra vores leverandør Woodpecker i England til din leveringsadresse, og du vil modtage en faktura fra Woodpecker inkluderet i pakken.

Giver du en prisgaranti på dine varer?

Svar:  Vi har de bedste priser på markedet, men vi kan desværre ikke tilbyde en 100% prisgaranti, men selvfølgelig holder vi altid øje med vores priser og justerer dem kontinuerligt for at være konkurrencedygtige.

Installerer du også gulve?

Svar: Nej, vi installerer ikke installationer, men vi opfordrer vores kunder til at installere de købte gulve med vores installationsinstruktioner. Du finder dem ved installation og behandling, det er bedst at bruge professionelle gulvevirksomheder.

Oplever jeg en fejl, når jeg prøver at købe noget på dit websted?

Svar:  Prøv altid igen fra en anden browser (Google Chrome, Mozilla Firefox osv.). Husk også på, at nogle arbejdspladser muligvis har blokeret visse genstande, som undertiden kan forhindre, at et køb gennemføres. Hvis du konstant oplever fejl, anbefaler vi, at du prøver igen fra en anden computer. Naturligvis er du også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice ved at e-maile os for at høre, om der er presserende problemer med vores hjemmeside.

Kan jeg som privatperson købe varer på fakturaen?

Svar:   Jeg udsteder altid fakturaer (undtagen når du køber direkte gennem vores online butik, fordi du modtager en e-mail-bekræftelse med fakturabeskrivelse for de købte varer) for visse kunder, fordi nogle kunder foretrækker at betale via bankoverførsel og for alle bestilte varer. Vi skal modtage forskud fra kunder, fordi vores leverandør altid kræver 100% forskud for hele ordren, derfor er vi også forpligtet til at gøre det samme for at få bambusprodukter leveret til vores kunder uden forsinkelse.

Levering og modtagelse af varer

Hvor hurtigt sender du min ordre?

Svar: Vi bestiller at levere varer direkte fra vores leverandørs lager i England, efter at vi har modtaget et forskud fra kunden. Den generelle leveringstid for vores varer er 5-15 arbejdsdage, da alle varer sendes fra England først efter at vores producent Woodpecker har modtaget dine ordrepenge fra os. Alle varer, der vises på byg-ecohome.dk, er i producentens lager i England klar til levering til kunden, og varer solgt generelt vises derfor ikke.

Hvordan kontrollerer jeg, at forsendelsen ikke er beskadiget?

Svar: Da alle varer sendes direkte fra vores producent’s lager i England, er kunden ansvarlig for at kontrollere, om leveringen er beskadiget, eller om der er fugtighedsindhold, farveforskelle osv. Derfor skal kunden sørge for at kontrollere pakkerne. Så det er sandsynligvis, hvis du bare kontrollerer, at de leverede pakker ikke er beskadiget, åbnet eller fugtigt, mens det naturligvis kun er dit ansvar og din beslutning om, hvordan du får de kontrollerede pakker leveret.

Det ser ud til, at en vare, jeg har modtaget, er beskadiget under transporten?

Svar:   Ved modtagelse af gulvet skal du kontrollere, om mængden og produktet er i overensstemmelse med det bestilte, og kontroller, om produktet er transporteret, hvis det er nødvendigt, skal du informere chaufføren straks. Hvis du ser, at forsendelsen blev betydeligt beskadiget, da den blev leveret til dig, skal du nægte kvitteringen og bringe truckføreren tilbage til forsendelsen.

Hvis nogle af varerne er beskadiget, kan kunden finde ud af, hvad de skal gøre i Betingelserne ved at klikke her   https://woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk/Terms   og læse afsnittet om: Hvis varer er beskadiget. Brev til anmodning om beskadigede varer udskiftes.

Nogle gange opdages en beskadiget vare kun, når lastbilen køres igen, og i disse tilfælde er det vigtigt, at du øjeblikkeligt annoncerer vores kundeservice. Hvis du ikke reklamerer direkte, kan du risikere, at klagen bliver afvist.

Hvilken garanti er der for gulvkvalitet?

Svar: Vores producent Woodpecker har erklæret garantien for høj kvalitet på alle deres bambusgulve i henhold til den europæiske kvalitetsstandard CE-krave og garantilove.

Er det muligt at få en  hurtig levering   leveret?

Svar: Vi kan tilbyde specielle leveringsmetoder, herunder ekspreslevering, så ordren sendes fra vores producents eksterne lager i England så hurtigt som muligt og normalt leveres inden for 3-5 arbejdsdage. Bemærk, at for ekspresslevering opkræver vi yderligere beløb.

Opbevaringsregel ved modtagelse
Husk at placere pakkerne i et opvarmet rum (ca. 18-20 grader) med en relativ fugtighed på 45-65%, hvor de skal opbevares mindst 1-2 dage før installation.

FAQ: Alt om bambusgulve

Er bambusgulve lige så hårde og holdbare som andre typer gulve?

Absolut, alle bambusgulve er holdbare og får dermed op til 25 års garanti. Normalt ofte presset eller derefter presset bambus g ulv er endda lidt hårdere end eg, fyr og andet skov, så gulvet vil vare meget lang tid. Derudover har alle Woodpecker bambusgulve et meget tykt øverste lag, hvilket betyder, at gulvet kan slibes flere gange over tid, hvis det ønskes.

Er bambus et miljøvenligt valg? Blæses bambusskove til produktion af bambusgulve?

Faktisk skæring af bambus er det vigtigste økologiske argument, der gør bambus så unik. Hvert år udvikler moderplanten mange nye bambusstængler, der vokser op til 20 fod på bare et par måneder. Derfra tager det omkring fem år at få den nødvendige hårdhed til brug i bæredygtige produkter. I en velplejet, moden bambusplantage kan du derfor høste 5-årige stængler hvert år og samtidig holde størrelsen på skoven intakt.

Er pandabjørnen truet af fremstilling af bambusgulve?

Slet ikke. Det skal forstås, at pandaer (både den lille panda og den gigantiske panda) lever i de bjergrige områder i det centrale Kina, hvor de hovedsageligt bruger de lavere arter af bambus som den vigtigste fødekilde. Således bor de langt væk fra de områder, hvor den kæmpe bambusart, som Woodpecker bruges til at få bambusgulve til at vokse. Derudover er de Woodpecker-bambusarter, som ikke engang anerkendes som mad af pandaer. Så produktionen af ​​Woodpecker bambusgulve udgør absolut ingen fare for pandaen!

Hvad er strandvævet bambusgulv?

Strandvævet bambus er en speciel type bambusgulv, hvor rå bambusstrimler komprimeres under højt tryk for at skabe et gulv med en hårdhed overlegen tropisk skov. Strandvævede bambusgulve har et elegant tilfældigt mønster, som mange kunder sætter pris på. Vores producent Woodpecker bruger udtrykket “høj densitet” til sit strandvævede bambusgulve og tilbyder denne stil i de fleste af sine produktgrupper.

Hvad er forkullede bambusgulve?

Forkullet bambusgulve er udtrykket for bambusgulve lavet af strimler, der er dampet for at få en lysebrun farve.