Om returregler og aflysningsformular

Annullering af købet skal meddeles os inden i løbet 14 dage efter, at købet er leveret, og fra aflysningen dato skal du returnere varen indenfor 14 dage efter modtagelse dato. Derudover leverer vi ekstra service til alle vores kunder, når de beslutte at bytte købte genstande til en anden ønskelig gulvmodel.

Registrering skal angives pr. e-mail til  info@woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk I meddelelsen skal du tydeligt oplyse til os, at du ønsker at udøve din ret til tilbagetrækning. Du kan også vælge at bruge vores standard annulleringsformular og returnere. 

 

Du finder denne  angerform 

 

Varens tilstand, når du returnerer den

Du er kun ansvarlig for forringelser i produktets værdi på grund af anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at bestemme produktets art, egenskaber og funktion.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede det i en fysisk butik.
Hvis varen er testet ud over det, der er beskrevet ovenfor, mener vi, at det bruges, hvilket betyder, at når du annullerer købet, kun får du en del eller ingen af ​​købsbeløbet, afhængigt af varens markedsværdi.
Derfor skal du gøre det samme, som du kan i en fysisk butik for at få den fulde købspris.

Du kan prøve  varen, men ikke bruge den.

Vi sender en e-mail, når en kunde beklager eller annoncerer. Hvis du har sendt en vare til anger eller en klage, vil du altid modtage en e-mail, når vi har modtaget varen. I e-mailen modtager du oplysninger om den yderligere proces, der er relateret til behandlingen af ​​din anger / klage.
Ved retur modtages ingen pakker, der sendes efter anmodning.
Varer, der returneres til os efter anmodning, nægtes modtagelse. Hvis en vare returneres uden information om køberen, faktura, ordrebekræftelse eller noget andet, der kan identificere den pågældende ordre, kan woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk ikke holdes ansvarlig for at kontakte køberen.

Varer, der sendes uden denne information, bortskaffes efter en periode på 30 dage, og der kan ikke kræves krav  .

 

Hvis du har spørgsmål, der ikke er blevet besvaret, er du altid velkommen til at kontakte os   via e-mail: info@woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk