Ophavsret

Vilkår

© Copyright 2016 https://woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk er det online handelswebsted, der ejes af virksomheden BYG-ECOHOME LLP CVR-nr: 39765381.

Copyright 1976-2016

Alle rettigheder forbeholdes.

Ophavsretten til alle ophavsretligt beskyttede værker / dokumenter / oplysninger på dette websted ejes eller licenseres af World Market Intelligence. Reproduktion af hele eller dele af indholdet på disse sider er forbudt undtagen i det omfang, det er tilladt nedenfor.
Disse sider og de separate ophavsretligt beskyttede værker kan vises på skærmen, downloades til en harddisk eller udskrives til eget brug, forudsat at du inkluderer denne copyright-meddelelse på hver kopi, og at du ikke har til hensigt at foretage ændringer på nogen af ​​siderne og ikke bruger nogen af ​​siderne. i andet arbejde eller offentliggørelse i forskellige medier. Copyright-værker på disse sider må ikke bruges, distribueres eller kopieres til kommercielle formål.
Uden den begrænsede copyright-licens, der er anført ovenfor og kun i det omfang, at hele eller en del af disse sider udgør en “database” med copyright og rettigheder i databasens regler (“Forordningerne”), der gengiver dele eller alle disse sider er strengt forbudt i i overensstemmelse med reglerne.
Juridisk ansvarsfraskrivelse
Læs dette afsnit omhyggeligt, da det indeholder de juridiske vilkår og betingelser, som du accepterer, når du bruger vores websted.

Operatøren
Dette websted https://woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk drives af virksomheden BYG-ECOHOME LLP CVR-nr: 39765381.

definitioner

Henvisninger til “vi” eller “os” i disse termer er til byg-ecohome.dk.
Henvisninger til “dig” i disse vilkår og betingelser er for brugerne af dette websted.
Henvisninger til “Partnerorganisation” i disse vilkår er til organisationer, som byg-ecohome.dk har opfyldt dette websted.
Henvisninger til “Webstedet” i disse betingelser gælder for dette websted og dets indhold.

Vilkår

Oplysningerne på dette websted er kun inkluderet i god tro til generelle informationsformål. Hjemmesiden kan indeholde oplysninger leveret af en tredjepart, inklusive reklamer. Oplysningerne kan ikke påberåbes til noget bestemt formål, og der gives ingen garanti for deres nøjagtighed eller fuldstændighed.
Alle erklæringer (udtrykkelige eller underforståede) er de enkelte forfatteres forfattere og ikke nødvendigvis af selskabets BYG-ECOHOME LLP CVR-nr .: 39765381 eller dets medlemsorganisationer.
Med undtagelse af udtrykkelige garantier eller forpligtelser på webstedet udelukker vi alle garantier (udtrykkelige eller underforståede) for webstedet og indholdet og for din brug af webstedet.
Vi er ikke ansvarlige over for dig for tab, du påføres (herunder uden begrænsning kompensation for tab eller tab af forretningsmuligheder eller projekter, eller tab af fortjeneste), uanset hvordan du har pådraget dig, hvad enten det er i kontrakt, skade eller på anden måde fra din brug eller manglende evne til at bruge dette websted, eller noget af dets indhold, eller fra handlinger eller undladelse, der er foretaget som følge af brugen af ​​dette websted, forudsat at intet i disse vilkår udelukker eller begrænser vores ansvar for personskade eller død forårsaget af vores uagtsomhed .
Vi kan inkludere links til andre websteder fra tid til anden. Disse links leveres for nemheds skyld. Vi støtter eller tager ikke ansvar for indholdet på disse websteder, vi er ikke ansvarlige for tilgængeligheden af ​​dem og på ingen måde holdes ansvarlige for tab eller skade, som du måtte lide under din brug eller manglende evne til at bruge disse websteder.
Hvis du vælger at få adgang til linkede websteder, gør du det på din egen risiko. Hvis du køber varer eller tjenester fra en tredjepart eller et tredjeparts websted, som vi leverer et link til, vil din kontrakt om levering af disse varer og tjenester være hos denne tredjepart.
En henvisning til et produkt eller en tjeneste på webstedet udgør ikke et tilbud om at sælge eller levere dette produkt eller tjeneste og indebærer ikke, at produktet eller tjenesten er tilgængelig i alle lande, eller at navnet og beskrivelsen af ​​et produkt i dit land vil være det samme som på internet side.
Vi har taget al omsorg i forberedelsen af ​​hjemmesiden. Selvom nogle tekniske problemer muligvis er uden for vores kontrol, kan vi ikke garantere, at du altid har uafbrudt eller fejlfri adgang til webstedet.
Vi garanterer ikke, at indholdet på webstedet er frit for infektion med vira eller andet, der har forurenende eller destruktive egenskaber og ikke har noget ansvar i denne henseende.
Vi forbeholder os retten til når som helst uden ansvar for at gøre det, at ændre eller suspendere, midlertidigt eller permanent, noget af det indhold, funktioner eller tjenester, vi leverer på webstedet (eller en del deraf) med eller uden varsel. Dette inkluderer at fjerne oplysninger fra dig til os.
Du accepterer, at de oplysninger, du giver os, når du bruger webstedet, er sande og komplette, og at du vil holde dem sande og komplette.

Brug af hjemmesiden

Du accepterer ikke at bruge de tjenester, vi leverer via webstedet til: at
videregive information eller gøre noget, der er ulovligt, skadeligt, truende, voldeligt, chikanerende, skadeligt, ærekrænkende, vulgært, uanstændigt, fornærmende, fornærmende mod andres privatliv, hadefuld eller racistisk, etnisk eller på anden måde stødende;
Efterligne en person eller enhed, eller forkert tilstand eller på anden måde forkert forbindelse til en person eller enhed;
Tving overskrifter eller manipulere på anden måde identifikatorer for at skjule oprindelsen af ​​oplysninger, der transmitteres via tjenesterne.
Indsend oplysninger, som du ikke har ret til at overføre, eller som krænker andres rettigheder;
Send uønsket eller uautoriseret reklame (herunder uden begrænsning “spam”, “spam”, “kædelæg” eller “pyramideskema”);
Overfør materialer, der indeholder softwarevirus eller anden datakode, filer eller programmer designet til at afbryde, beskadige, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af ​​computersoftware eller hardware eller telekommunikationsudstyr;
Afbryde eller afbryde tjenester eller servere eller netværk, der er forbundet med tjenesterne, eller undlader at overholde kravene, procedurerne, politikkerne eller reglerne for netværk, der er forbundet med tjenesterne; eller indsamle eller gemme personlige oplysninger om andre brugere.

Ændring af betingelser
Vi forbeholder os ret til at ændre disse vilkår uden forudgående varsel til dig. Alle sådanne ændringer skal træde i kraft, når de ændrede vilkår er blevet offentliggjort på webstedet.

Gældende lov
Vi forbeholder os ret til at ændre disse vilkår uden forudgående varsel til dig.
Alle sådanne ændringer skal træde i kraft, når de ændrede vilkår er blevet offentliggjort på webstedet.

Kommentarer
Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til hjemmesiden, kan du kontakte os via e-mail: info@woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk