OM SELSKABET


Vi er relativt nye på det danske marked for byggematerialer, men på den anden side har vi personlig 30 års forretningserfaring, hvor vi har haft globale aktiviteter med alt at gøre med handel, og derfor garanterer vi virkelig gode handelsoplevelser, professionel  service af  høj  kvalitet  og korrekt behandling for alle kunder.

Virksomheden BYG-ECOHOME er den officielle forhandler i Danmark for virksomheden Woodpecker Flooring UK fra England for at markedsføre jeres produkter i Danmark. Vores 100% Danske ejeret virksomheden Bambus-Øko-Produkter på vegne af virksomheden er ansvarlig for administrationen af ​​deres online butik https://woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk aktiviteter til online salg af jeres produkter i Danmark.

Vores producent Woodpecker Flooring UK er en af ​​verdens førende inden for udvikling af innovative, bæredygtige og miljøvenlige bambusprodukter: gulve og byggematerialer til indendørs brug (bambusgulve og parket, paneler og tilbehør) og til udendørs brug.

Virksomheden Woodpecker Flooring UK fra England som producent af organiske og bæredygtige gulve- og byggematerialer er en solid og pålidelig virksomhed med cirka 25 års global produktionserfaring og lokal salgsbase. Som et resultat er vi din leverandør af miljøvenlige, miljøvenlige og bæredygtige gulve og andre produkter, og vi tilbyder et stort udvalg af premium bambus trægulve til online køb. Færdigheder, erfaring og viden i bambusprodukter er vores centrale opgaver. Det er med disse forhold, vi tilbyder vores kunder optimale økologiske og miljøvenlige løsninger til deres private og kommercielle byggeprojekter.

Woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk er altid nyttigt med råd og vejledning.

Vi arbejder kun med virksomheder, der deler vores værdier med hensyn til miljøbeskyttelse, bæredygtighed og produktkvalitet, hvilket sikrer vores fremskridt på markedet og tager ansvar – både overfor vores kunder, vores ansatte, miljøet og kulturarven.

På denne måde er vi en virksomhed, der arbejder for et samfund, der kan bære langt ind i fremtiden og således imødekomme det moderne samfunds krav til bæredygtigheden af ​​deres leverandører til både privat og forretningsbrug.

Dette skyldes, at vi kun sælger 100% miljøvenlige, massive og holdbare trægulve og andre slags gulve til brug i industriel og privat byggeprojekter. Mere information om dette kan findes her: https://woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk/baeredygtighed

Vores webshop woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk blev for nylig etableret i Danmark og har fra begyndelsen fokuseret på at offentliggøre og sælge organiske og bæredygtige bambus og trægulve og et stort udvalg af andre premium gulve produkter fremstillet af Woodpecker Flooring UK.

Woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk er en online salgsplatform  for bambusprodukter er todelt og leverer bambusprodukter til både virksomheder og private kunder.

 

Woodpecker Flooring UK hovedkontor i England

Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af miljøvenlige og bæredygtigegulveprodukter, herunder bambusog træ plankegulve,parket- og så videre.

Kun et lille udvalg af bambusprodukter, fra vores producents store sortiment, fås i online-butikken. Kontakt os derfor, hvis du har brug for gulve eller andet materiale til at renovere huset ellers til dine andre byggeprojekter, som du ikke kan finde i webshoppen.

Woodpecker gulvprodukter er af højeste kvalitet og passer perfekt til det skandinaviske klima og prissættes konkurrencedygtigt sammenlignet med lignende produkter fra andre producenter.

Vi har intet lager og ingen fysiske butikker, så vi har ikke de samme høje priser som de fysiske byggemarkeder og gulvbutikker. Alle gulve leveres direkte fra vores leverandør Woodpecker, på lager i England. De har flere års erfaring med fremstilling, salg og vedligeholdelse af gulve, hvilket også er din garanti for et rigtigt produkt.

Vi har besluttet at åbne et showroom i Danmark snart. Hvis du vil have fingrene i dit nye gulv, så snart du vil se alle vores gulve tilbud i vores showroom, før du beslutter dig. Så snart vores showroom er klar til at åbne, er du altid velkommen til at besøge vores store showroom og føle den gode kvalitet.

I forbindelse med projekter osv. Kan vi også tilbyde dig de andre produkter, som vi ikke tilbyder i webshoppen, men som vores producent leverer, der er et stort udvalg af plankegulve, parket, bambuspaneler, plader og tilbehør osv. Snart finder du her på hjemmesiden vores showroom adresse og åbningstider.

Besøg vores online butik ved at klikke her:   woodpecker-gulve.byg-ecohome.dk for at få et rigtig godt overblik over alle modeller af bambusgulve og andre vores trægulve, som vi tilbyder i vores store sortiment produceret af 100%  miljøvenlige, miljøvenlige  og bæredygtige gulve og andre byggemateriale.