10 LETTE MÅDER AT VITALISERE DIT HJEM DENNE JUL

Den festlige periode er næsten over os, så du er nødt til at forberede dit hjem til ekstra madlavning, fester og gæster.  10 nemme måder at genoplive dit hjem til jul har masser af ideer, tip og råd til hurtige opdateringer, der skaber et friskere hjem lige i tide # christmashome #christmasdecor #christmasupdates #easyhomedecor #homedecorVi bliver alle lidt skøre med hjemmeopdateringer til jul, ikke? Det ved jeg, og lige nu er mit køkken i stykker, og jeg har intet spisestue etage, når jeg renoverer og opdaterer denne måned, forhåbentlig i tide til festlighederne. Men hvad er de opdateringer, der virkelig gør en forskel for dit hjem, skaber de største ændringer og fremsætter de friskeste udsagn og er lette at opnå? Nå, jeg har også undersøgt og brugt erfaring, har sammensat min liste over 10 enkle opdateringer, der vil genoplive dit hjem til jul. Hvilke af disse vil du håndtere?

BADRUMOPDATERINGER:

Dette må være det glemte rum, ikke? Men hvis du har gæster, er det meget sandsynligt, at de bruger din loo, og hvis det ser dårligt ud, vil de helt sikkert bemærke det! Det tager ikke lang tid at tilføje nye friske håndklæder, noget duft og smukke toiletartikler. Line den op og skjul rodet.

GUEST BEDROOM STYLING:

Fik  gæster til at bo til jul,  så er det tid til at hente det ekstra rum og gøre det klar til besøgende. Tilføj nogle friske polstrede møbler og muligvis nye lagner. Giv rummet en ændring rundt; det vil føles helt nyt og genoplivet. Og glem ikke noget opbevaring til deres stykker og bob’er, plus nogle bøjler, hvis du ikke har en garderobe.

HURTIG GULVFORDRING:

Foto:  Wembury Nordic Oak fra Woodpecker Flooring

Det lyder måske som et stort stykke arbejde, men en af ​​de nemmeste måder at gennemgå og undslippe og virkelig genoplive det til jul er at opdatere ordet. Woodpecker-gulve har for eksempel nogle gode  laminatgulve,  der er lette at lægge, og som får virksomheden til at se ud. Dette er en opdatering, der vil gøre en enorm forskel, og du vil ikke genkende rummet, når det er klar. Du kan også få gratis prøver, så det er let at visualisere slutresultatet.

ET NY VELKOMMEN:

Ligesom badeværelset er hoveddøren og indgangen et andet glemt område, der drager fordel af nogle opdateringer til jul. Hvis du elsker at hænge en krans på din dør, skal du give den en slik farve eller i det mindste en god vask. Tilføj nogle nye plantagere, også faux, hvis du har brug for det, og voila, en frisk og indbydende hoveddør.

KØKKEN SORT UD:

Du vil uden tvivl bruge meget mere tid i køkkenet i løbet af ferien, enten hænge ud med familie og venner eller lave mad til en storm til det næste måltid. Det hjælper, hvis dit køkken er helt i orden, så brug en eftermiddag på at sortere og decluttering dine skabe. Du vil være taknemmelig, da du ledte efter den store servering af tyrkiet.

SNAGGELISTE:

Hvis du er som mig, har du en BIG. Dette er listen over job, du fortsætter med, men som bare ikke er oprettet endnu. De ting, der afslutter et rum, men begynder at blive usynlige, når du bliver vant til at bo sammen med dem. Det kan være en maling, fylde et par huller, fikse en dørhåndtag, lægge nogle hylder. Giv dig selv et mål, og start med at arbejde igennem din liste.

LYS DET RETT:

Foto:  Urbanara

Opdater din belysning i vigtige værelser. Tag en test og se, hvor gode dine værelser ser ud, når de er oplyst om natten. Du vil tilbringe så meget mere tid indendørs i løbet af den festlige periode, og vinteren generelt, at at få den rette belysning vil øge stemningen og atmosfæren i dit hjem, at gøre er et koseligere sted at være.

DECLUTTER BØRNES VÆRELSE:

Den festlige periode er næsten over os, så du er nødt til at forberede dit hjem til ekstra madlavning, fester og gæster.  10 nemme måder at genoplive dit hjem til jul har masser af ideer, tip og råd til hurtige opdateringer, der skaber et friskere hjem lige i tide # christmashome #christmasdecor #christmasupdates #easyhomedecor #homedecorJeg prøver at gøre dette hver december. Vi sorterer gennem værelserne, giver væk voksne legetøj til velgørenhed og skaber plads til nye gaver, der kommer senere i måneden. Det hjælper børnene med at fokusere på at holde værelserne rene og giver dig en chance for at få en ordentlig slags.

refurnish:

Gør du dette som forberedelse til juletræet? Det gør jeg, og det kan være en af ​​de nemmeste måder at give dit værelse et frisk og levende nyt look. Bare en times indsats, og det kan føles som et helt nyt rum. Tjek dette indlæg på  25 nemme måder at få dit hjem klar til jul  til flere ideer og inspiration.

SOFT MØBLER:

Den festlige periode er næsten over os, så du er nødt til at forberede dit hjem til ekstra madlavning, fester og gæster.  10 nemme måder at genoplive dit hjem til jul har masser af ideer, tip og råd til hurtige opdateringer, der skaber et friskere hjem lige i tide # christmashome #christmasdecor #christmasupdates #easyhomedecor #homedecorBillede:  Pignut

Dette er et af mine yndlingsjob inden jul. Jeg elsker at ryste puderne, tilføje koseligere strukturer og tage en masse kast og tæpper, enten stable dem i et hjørne, lægge dem i en kurv. Let, hurtigt og så vigtigt på en sprød og kølig julenat.

Har jeg gået glip af noget? Hvilke enkle opdateringer foretager du i dit hjem for at give det et helt nyt look til jul?

samarbejdsindlæg

Deling er omsorgsfuld!