Den botaniske tendens blomstrer. Vi har virkelig vist kærligheden til potteplanter i de senere år, og de kommer ikke snart ud. Selvom de fleste sorter kan samles ganske billigt, er de en rigtig dejlig tilføjelse til hjemmet.

Gode ​​stueplanter har en række fordele, der går ud over at se godt ud. De er kendt for at forbedre luftkvaliteten, reducere stressniveauer og kan endda hjælpe med at fremskynde bedring fra sygdom.

For mange af os kan en potteplante let blive en del af møblerne – et populært, omkringliggende familiemedlem. Hvis du fylder dit hjem med disse stueplanter, vil du ikke kun føle dig som en moderne gartner, men det vil også give dig en god følelse af ro.

Her er 6 trendy stueplanter at se på i år:

PÄRLSNÖRE

potte trends

Få denne lille ærterignende sort fra  The Fresh Flower Company

Denne slående saftige er det perfekte valg til Instagram ‘shelfie’. Dens lange, perleformede vinstokke svæver over gryden, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for hylder eller hængende planters. Den gode nyhed er, at denne plante er let at dyrke under de fleste forhold og trives på skyggefulde steder.

 

SNAKEPLANT

stueplante trend slange plante

Billedet kommer fra  Surburban Bees

Du har måske set det smarte navn ‘Snake Plant’ vises i interiørmagasiner overalt. Det er nemt at dyrke vaner, der gør det til den perfekte indendørs ven. Anbring det i et lavt niveau af træ- eller keramikstativ, og lad det vokse højt. Det er utroligt grønt og pigget.

 

KINESE PENGEVEKSLING

stueplante trend kinesisk plante

Billedet kommer fra  Pinterest

Det lille antal ser ud til at være i flere og flere hjem i år. Dens vidunderlige klare pandekagelignende blade gør det til et populært valg for et moderne, godt oplyst rum. Hus det i en terracotta gryde for et moderne rustikt look.

 

PINK PRINCESSFILODENDRON

potteplante trend lyserød plante

Billedet kommer fra  Wit & Whistle

Denne er lidt anderledes end de succulenter, vi alle kender og elsker. Den lyserøde plante begynder livet med små olivengrønne blade og disse mørkner derefter med alderen for at udvikle fluorescerende farvede pletter. Det er en iøjnefaldende skønhed, der ser strålende ud mod neutrale vægge eller i værelser, der er legende med farve.

 

DWARF CITRUS WOOD

potteplante trend citrus træ

Billede fra  Gardenista – Sådan holdes et indendørs citrustræ lykkeligt

Disse søde mini-træer tester dine grønne fingre, men de er bestemt værd at gøre det. Ikke kun har de en smuk farve, men de lugter også meget glade. Dværgtræet har brug for meget lys, så det er bedst egnet til godt oplyste værelser med store vinduer eller udestuer. Vælg blødt tekstil tilbehør i farven på frugten for et naturligt look.

 

ALOE VERA

aloe vera plante

Billedet kommer fra  Pinterest

Denne plante har ikke kun en smuk form, men den har også en gammel liste over sundhedsmæssige fordele – den er helende, fugtgivende, og du kan endda lave mad med den! Aloe Vera fås i mange forskellige varianter, der åbner mange muligheder, når du vælger en til dit hjem. Vælg en mørkere grøn skygge til et traditionelt dekoreret rum, eller bliv lys og lysende grøn i lyse, moderne værelser.