Der er en række undersøgelser, der antyder, at kunst og håndværk kan øge sundhed og velvære. Hobbyen kan hjælpe med at lindre stress og holde dit sind optaget, mens du brænder en overflod af kreativ energi. Så hvis du er usikker på, hvordan du bedst kan bruge et ekstra soveværelse og mangler motivation til at dekorere det, har vi den perfekte løsning …

håndværk inspiration inspiration plads

KUNSER OG HANDLINGER ROOM-DESIGN, ALT ETSY

 

Det er tid til at blive kreativ. Lad os hjælpe dig med at inspirere dig til at designe dit helt eget paradis for kunst og kunsthåndværk.

 

GULV OG VÆGGE

håndværk inspiration gulve

WEMBURY COTSWOLDS EK, LAMINAT, HACKPETT GULV 

 

Først slår intet et tomt lærred, så lad dig ikke friste til at tilføje farve fra det første get-go. Hvide vægge skaber utallige muligheder og skaber lyse og forfriskende rum, der senere opfordrer dig til stolt at vise dine kunstværker sammen med en række inspirerende farver og trends, du vil arbejde med.

Når det kommer til trægulve, afhænger det anvendte materiale af, hvordan du vil bruge dit kreative rum. Til at dække alle aspekter af kunst og håndværk er laminatgulve det ideelle valg. Med sin høje holdbarhed og lave vedligeholdelse vil laminat leve op til sit formål og tilføje stil til dit værelse. Se vores  Wembury-sortiment  for gulvinspiration.

 

 

BELYSNING OG EN ROBUST-DESKTOP

håndværk inspirationsskrivebord

WEST ELM DESK, JOHN LEWIS 

 

Belysning er en vigtig komponent i alle udpegede kunst- og håndværksrum. Så inden du starter, skal du vælge det område, hvor naturligt lys maksimeres – det er her dit arbejdsbord vil være placeret. Hvis du ikke har et vindue, skal du ikke bekymre dig om dine omstændigheder. Du har stadig brug for en skrivebordslampe og gulvlampe i god kvalitet i de kedelige mørke dage.

Tænk derefter på dit skrivebord – alle håndværksrum kræver et stort, stabilt skrivebord til apparater og arbejdsområder. Så tænk på dine intentioner, vil du oprette store håndværk eller mindre overførbare dele? Dette hjælper dig med at vælge en skriftstørrelse.

 

 

pakhuse

håndværksinspiration hylder

Kryssende hyldeenhed, CONRAN SHOP 

 

Opbevaring er nøglen for at sikre, at din kreative tilbagetog forbliver stilfuld. Hvis ikke fra begyndelsen, vil du til sidst blive oversvømmet med udsøgte materialer, stoffer, værktøjer og tilbehør, så det er uvurderligt at investere i kvalitetsopbevaring. Hvis du kan købe en vintage-forhandler, er du på vej til en organiseret helligdom. Men med lidt fantasi kan de fleste husholdningsartikler bruges og konverteres til målmeddelelser: murværkskrukker, skobokse, kiksvinduer, havegummi, skuffer og meget mere.

Hylder er en fantastisk pladsbesparende. Ud over at passe opbevaring af genstande tilføjer de også interesse og karakter til ellers bare vægge. Ved at bruge en blanding af åbne og lukkede hylder sikrer du dig, at du har plads til at skjule alle grimme, men vigtige genstande og dokumenter.

 

 

Komfort og afslapning

håndværksinspirationssofa

ARLO 2-SEAT BED SOFA, DFS

 

Evnen til at slappe af og nyde omgivelserne er afgørende for designet til dit kunst- og håndværksrum. En justerbar drejestol er en stor investering. Dette giver dig mulighed for at skifte sæde afhængigt af aktiviteten i hånden. For en ultimativ afslapning tjener en behagelig lænestol eller lille sofa dig godt. En sovesofa giver dig mulighed for at dele din kreative helligdom med venner og giver dig mulighed for hurtigt at omdanne dit værelse til et midlertidigt soveværelse til familiebesøg i sidste øjeblik.

Mulighederne er uendelige, men med lidt planlægning og research vil du have dit helt eget kreative fristed på kort tid.