Moderne gulve  tilbyder en række stilarter, mønstre og farver, der passer til alle interiørdesigntemaer. Men med nye tendenser, der opstår år for år, er det undertiden vanskeligt at beslutte, hvilken type gulve man skal gå efter. Parket har været en fast favorit i ganske lang tid efterfulgt af gråt og grønt. En af de seneste opadgående tendenser, som vi vender om, er brede plankegulve.

Brede planker bliver stadig mere ønskværdige for deres moderne og traditionelle udseende. Oplev mere, og find ud af, hvorfor du skal overveje brede plankegulve til dit hjem …

 

KARAKTERFULD DESIGN

bord plankegulv også meget rustikt

HARLECH RUSTIK EG

Brede planker viser mere af træets naturlige karakter pr. Bundplade: Den naturlige trækornstruktur, det slående mønster, de smukke knuder og de karakteristiske striber – som alle forbedrer gulvets samlede skønhed og charme og skaber et vidunderligt naturalistisk look.

Ratingen af ​​træet bestemmer, hvor meget af denne smukke karakter, der er til stede i det færdige gulv. Vælg en ekstra rustik klasse for særpræg eller et valgt gulv for et mere konsistent udseende. En rustik klasse er et godt medium mellem de to.

 

MODERN STIL

bordplankegulv harlech rå eg

HARLECH RAW OAK

Et moderne og elegant look kan også opnås med et bredt plankegulv. Pletter og rygningsprocesser bruges til at forbedre de naturlige tanniner i træet for at opnå smukke moderne farver. Let vaskede, grå og mørkere nuancer er alle muligheder.

Harlech Raw Oak er bleg, deformeret og rustik og er et fremragende eksempel på et vidunderligt moderne gulv. Træets lethed i kombination med træets naturlige egenskaber skaber en fremragende moderne finish.

 

Fordele ved brede planter

bredt plankegulv harlech vitrökt ek

HARLECH VIT RÖKT EK 

Brede plankegulve får ofte et værelse til at se større ud. Med færre planker kan et rum også se mindre rodet ud. Det antages af mange, at brede plankegulve virkelig kan forbedre et rum, hvilket får det til at se større ud, end det faktisk er.

På grund af de større plankebredder er der behov for mindre planker sammenlignet med standardbredden på gulvet. Dette er en stor fordel, da disse gulve kan være hurtigere at installere, hvilket resulterer i en hurtigere omdrejningstid.

 

LAMINATRANGE

brett planke bølge flaminat

WEMBURY AUTUMN OAK

Foruden  konstrueret træ er  der også brede planker i laminat. Laminatgulve  er en mere overkommelig mulighed, og det er et fremragende valg af gulve til familier med kæledyr og små børn. Bredt plankelaminat tilbyder både stil og praktisk, som mange kan beundre.

Se på vores hjemmeside for en række gulvinspirationer.