Katie’s hjem i Isleworth, West London, er blevet smukt omdannet med hvide parketgulve og håndværk af  Woven & Woods  .

8

Katie bor og arbejder i London og har været i sit hjem i Isleworth siden december 2016. Da Katie flyttede på stedet var i god stand, men stadig lidt træt og gulve var forskellige hele tiden – tid til en forfriskning. Med en fransk bulldog (kaldet bøf!) Var tæpper ude og spørgsmålet var trægulve på kortene. Hør fra Katie om hendes oplevelse af at have hakkespætte gulve installeret i hele…

ti

”Jeg gik til  Woven & Woods  i Twickenham, fordi deres butik var iøjnefaldende og moderne, og da jeg gik ind havde de masser af variation og var superkyndige. Jeg vidste, at jeg ville have enten en lysegrå / hvid eller meget mørkegrå  sildben  i hele huset. Det skulle være holdbart, men på grund af det beløb, jeg havde brug for, måtte jeg også passe til budgettet.

2

Woven & Woods var forbløffende. Jeg overtog bogstaveligt talt butikken og satte prøver og gik hen over dem i hæle, bare fødder og endda hunden gav den en gang. Da jeg tog prøverne hjem, var det tydeligt, at Whitened Oak var det.

6

Montører fra Woven & Woods var strålende. Super venlige, pålidelige og perfektionister. Masser af te og kiks for at holde dem i gang. I ugerne efter fit var de glade for at hoppe over for at fikse alle de vanskelige brædder, der også var vist.

ni

Jeg elsker mit gulv. Det er bare den rigtige blanding af traditionelt og moderne, og vores blå køkken dykker virkelig mod det. “

Tak så meget for at dele din gulvetur Katie!

Kan du lide udseendet af Whitened Oak? Se nærmere på med en gratis prøve eller se på en Woodpecker-forhandler i nærheden af ​​dig.