nu gør mig ikke forkert, jeg ved, at jeg er ekstremt heldig med at have en lejet lejlighed med almindelige hvide vægge og temmelig anstændigt laminatgulve (hvis du nogensinde har fundet dig selv på jagt på det britiske lejemarked, ved du, at sådanne velsignelser er få og langt imellem mig! ), men det forhindrer mig ikke i at drømme om, hvad jeg ville gøre i rummet, hvis jeg faktisk kunne tage nogle grundlæggende udsmykningsbeslutninger for mig selv.

ud over den enkle luksus at være i stand til at vælge farver til væggen – eller endda hænge en billedramme uden frygt for konsekvenser! – Det ville være fantastisk at udskifte mine for gule tonegulvfliser til et mere luksuriøst produkt, for eksempel det smukke nye parketgulv fra  hakkespetten  . påvirket af  oliver heaths biofile designfilosofier  , har jeg tænkt meget på det seneste på den bedste måde at indarbejde naturlige materialer i mit hjem, og hakkespetten er lidenskab for den personlighed, liv og atmosfære, som trægulve giver et hjem virkelig fangede min opmærksomhed og fascinerede mig for at lære mere om mærket.

intet giver et rum, der er varm, behagelig fornemmelse som et smukt trægulv. det er noget, der kan minde dig om den tid, der bruges udendørs med at beundre et skovmiljø eller en barfodt gåtur mellem træerne med deres duft i luften og bløde blade under dine fødder. ~ spætte 

hakkespetten vælger træerne, de bruger, inden de fældes, og følger nøje med, hvordan de bliver savet, stablet og tørret, og alt høstes bæredygtigt med komplette fsc- og pefc-certificeringer. dette frisk savne træ lufttørres derefter i over tolv måneder, før det sættes gennem ovnen to gange for at udtrække den resterende fugtighed og sikre maksimal stabilitet i hvert hackspettegulv.

en af ​​de ting, som oliverheden havde antydet, var at det at have overfladekontrast på gulvet – så du kan gå fra hårdt til blødt – hjælper med til både at definere rumlige zoner og forbinde dig med dine sanser, og jeg elsker det faktum, at alle hakkespetter intervaller bruger det iboende mønster og knuder i trægulvet, så den naturlige struktur forbliver i overfladen af ​​hver planke.

parket

Jeg har længe haft en kærlighed til parketgulve, og troede altid, at den vinklede geometri i den klassiske gulvstil var simpelt chik – er du ikke enig? fra traditionel sildeben eller chevron til mere komplekse burgunder, palæer eller parket de versailles mønstre, jeg elsker følelsen af ​​at skræddersy denne stil til et rum, uden at skulle have noget andet prangende eller ekstravagant at lege med – ordet er bare udsagn. hackspettens parketgulv er designet således, at den med det blotte øje bevarer al den naturlige skønhed af massivt træ – fra de spændende strukturer til de rige og subtile farver – men designet på en måde, der gør plankerne meget mere alsidige – og faktisk mere praktiske – i en travl, moderne hjem.

 

Goodrich

hakkespetten  Goodrich  parketgulvkollektion  fås i forskellige nuancer fra asketoner af  hvid eg  til de sofistikerede, sorte, toner af  espresso egetræ  .

mens jeg altid har fundet mig tiltrukket af lysere nuancer af gulve, har de bløde kakaotoner og taktile strukturer fra  trøfletilstander   bestemt fanget mit øje og tryllet dagdrømme i en lang sofistikeret spisestue, mens den førnævnte  espresso eg   føles fuld af karakter og perfekt til en hovedret eller et hjemmekontor for voksne med masser af møbler i midten af ​​århundrede og luxe messing accenter.

de rolige hvide korn, der kigger gennem blødt grå i de elegante   fjerede   planker, ville gøre en vidunderlig parket i en beroligende soveværelseshistorie, mens   dis-eg (  som efter min mening føles den mest skandinaviske af alle nuancer) ville være en perfekt kontrast til de fleste af mine yndlingsprodukter fra nordisk design med enkle elegante former og en blød farvepalet.

min favorit af alle – og den, jeg mest gerne vil opgradere mit gulfarvede laminat til – er den   saltede eg  ; rustfrit toner med savet tæppe, der har lige nok naturlig varme til at matche mit skandinaviske rottingskab, og som ville passe ind i de køligere undertoner i min marineblå sofa.

så jeg har sammensat en lille stemningsplade om hvordan jeg kan integrere   goodrich saltet egetræ   parketgulve i mit nuværende   stue system   :

moodboard-punkter (med uret ovenfra):   desenio  , ikea,   pampa  , vævet,  jordfarvet maling  , spætte, casa cook, nkuku,   urbanara  .

mens jeg er taknemmelig for min nuværende situation med at leje en hvid væg, hvis jeg kunne starte fra bunden i mit boligområde, ville jeg elske at omfavne en blød dæmpet baggrundspalet med varme grå, grønne og karameller i en cremet  formørkelsesfarve  , der minder om smukke  casa cook kos  decor jeg delte på bloggen i sidste uge ..